Πρώην εργαζόμενοι της Infinity Ward δημιούργησαν δικό τους Studio

Ετοιμάζουν ένα Next-gen first-person shooter που θα βγει το 2015 Σύμφωνα με το IGN, πρώην Developers της σειράς Call of Duty δημιούργησαν ένα καινούργιο Studio και ήδη ετοιμάζουν ένα next-gen τίτλο. Η καινούργια ομάδα ανάπτυξης ονομάζεται Reload Studios και απαρτίζεται από 5 βετεράνους της βιομηχανίας. Οι 4 είναι πρώην εργαζόμενοι στην Infinity Ward και έχουν συμβάλλει στην δημιουργία των περισσότερων τίτλων της σειράς Call of Duty για πάνω από μία δεκαετία. Οι James Chung, Taehoon Oh, Pete Blumel, Hougant Chen και ο Nik Ranieri (animator της Disney) αποτελούν τα 5 ιδρυτικά μέλη της εταιρείας, η οποία απαρτίζεται από 12 υπαλλήλους […]

Ετοιμάζουν ένα Next-gen first-person shooter που θα βγει το 2015

reload-720x302

Σύμφωνα με το IGN, πρώην Developers της σειράς Call of Duty δημιούργησαν ένα καινούργιο Studio και ήδη ετοιμάζουν ένα next-gen τίτλο. Η καινούργια ομάδα ανάπτυξης ονομάζεται Reload Studios και απαρτίζεται από 5 βετεράνους της βιομηχανίας.

Οι 4 είναι πρώην εργαζόμενοι στην Infinity Ward και έχουν συμβάλλει στην δημιουργία των περισσότερων τίτλων της σειράς Call of Duty για πάνω από μία δεκαετία. Οι James Chung, Taehoon Oh, Pete Blumel, Hougant Chen και ο Nik Ranieri (animator της Disney) αποτελούν τα 5 ιδρυτικά μέλη της εταιρείας, η οποία απαρτίζεται από 12 υπαλλήλους συνολικά.

Η Reload Studios εργάζεται ήδη πάνω σε ένα next-gen First-person shooter, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 για τα συστήματα επόμενης γενιάς και τα κινητά ενώ θα υποστηρίζει και Virtual Reality. Μπορείτε να βρείτε την ιστοσελίδα τους εδώ.