Ο ήρωας του Crysis 2 σε τρίτο πρόσωπο είναι τρομακτικός και ξεκαρδιστικός

Τι συμβαίνει όταν ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου δεν δείχνει ποτέ τον χαρακτήρα σας σε τρίτο πρόσωπο; Πιθανόν να φανταστείτε τον εαυτό σας ως ανθρώπινο ήρωα, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι είστε πραγματικά μια ένα τρομακτικό εξωγήινο πλάσμα με υγρή σπονδυλική στήλη που μετατοπίζεται. Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση με το Crysis 2, το οποίο ένας modder στο Reddit αποκαλύπτει  ότι ο χαρακτήρας σας φαίνεται πραγματικά κάπως έτσι. Δεδομένου ότι ποτέ δεν θα δείτε το σώμα σας στο Crysis 2, δεν υπήρξε ποτέ λόγος για τον developer να φτιάξει το animation της μέσης ή ένα πλήρες κεφάλι για αυτή τη κάμερα […]

Platform
 

Τι συμβαίνει όταν ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου δεν δείχνει ποτέ τον χαρακτήρα σας σε τρίτο πρόσωπο;

Πιθανόν να φανταστείτε τον εαυτό σας ως ανθρώπινο ήρωα, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι είστε πραγματικά μια ένα τρομακτικό εξωγήινο πλάσμα με υγρή σπονδυλική στήλη που μετατοπίζεται.

Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση με το Crysis 2, το οποίο ένας modder στο Reddit αποκαλύπτει  ότι ο χαρακτήρας σας φαίνεται πραγματικά κάπως έτσι.

Δεδομένου ότι ποτέ δεν θα δείτε το σώμα σας στο Crysis 2, δεν υπήρξε ποτέ λόγος για τον developer να φτιάξει το animation της μέσης ή ένα πλήρες κεφάλι για αυτή τη κάμερα με το όπλο. Μόνο τα άκρα του έχουν λεπτομέρεια, όπως μπορείτε να δείτε πραγματικά. Αλλά όσο πλησιάζεις προς το κέντρο του, τόσο πιο πολύ μοιάζει με το The Thing σε διασταύρωση με ένα ”τέρας μαύρης πίσσας.”

Το περίεργο είναι ότι το Crysis 2 έχει multiplayer, έτσι υπάρχουν πλήρως κινούμενα μοντέλα χαρακτήρων τρίτου προσώπου στο παιχνίδι. Αλλά ο ήρωας του campaign είναι μοναδικός. Δεν χρειάζεται τέτοια επιπόλαια μέρη σώματος.