Η BioWare ζητάει τις συμβουλές των fans για το Mass Effect 4!

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στην Comic-Con του San Diego Η εταιρεία ανάπτυξης του Mass Effect, BioWare, ξεκίνησε μία έρευνα και ζητάει από τους fans του Mass Effect την γνώμη τους, για το τι θα ήθελαν να δουν στο επόμενο μέλος της σειράς.  Help us make the next Mass Effect game the best one yet. Id appreciate it if you folks did this short survey… https://t.co/XAH1xjNNty — Michael Gamble (@GambleMike) July 14, 2014 Σε post του στο Twitter, o Michael Gamble, παραγωγός του Mass Effect, δημοσίευσε ένα Survey που ρωτάει διάφορα πράγματα. Συγκεκριμένα, ρωτάει την εμπειρία σας στο παιχνίδι και το […]

Platform
 

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στην Comic-Con του San Diego

Mass-Effect-32-960x623

Η εταιρεία ανάπτυξης του Mass Effect, BioWare, ξεκίνησε μία έρευνα και ζητάει από τους fans του Mass Effect την γνώμη τους, για το τι θα ήθελαν να δουν στο επόμενο μέλος της σειράς. 

Σε post του στο Twitter, o Michael Gamble, παραγωγός του Mass Effect, δημοσίευσε ένα Survey που ρωτάει διάφορα πράγματα. Συγκεκριμένα, ρωτάει την εμπειρία σας στο παιχνίδι και το τι θα σας ενδιέφερε να δείτε στον επόμενο τίτλο της σειράς, μερικά παραδείγματα είναι η πλοκή, το σύστημα μάχης, η αναβάθμιση των Skill και των όπλων, βαθύτερο customisation, η εμφάνιση του χαρακτήρα σας αλλά και η σύγκριση των στατιστικών σας με αυτά των φίλων σας.

Η βασική δομή του παιχνιδιού θα έχει σχηματιστεί μέχρι τώρα, οπότε μάλλον η BioWare ψάχνει τις τελευταίες πινελιές που λογικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο Marketing του τίτλου.

Tags