Η επιστροφή του Crash Bandicoot στο Playstation (;)

H Sony σκέφτεται να επαναφέρει κλασσικούς χαρακτήρες που αγαπήσαμε  Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Telegraph, o Πρόεδρος της Sony, Andrew House, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Sony να αναβιώσει το Crash Bandicoot και το Spyro. Συγκεκριμένα «Είναι κάτι που έχουμε ήδη σκεφτεί και συζητήσει, και αυτό είναι μια αλλαγή για μας. Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ότι ίσως δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το πηγαίνουμε πίσω και να εξετάζουμε χαρακτήρες για τους οποίους οι άνθρωποι εξακολουθούν να μιλούν, που ήταν ένα μεγάλο μέρος της παιδικής ηλικίας τους ή τη νεολαία τους. Εγώ σίγουρα δεν θα κλείσω την πόρτα σε αυτό». Το Crash Bandicoot εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων το 1996, ενώ ακολούθησαν άλλα τρία ακόμα παιχνίδια Crash για το  PlayStation […]

H Sony σκέφτεται να επαναφέρει κλασσικούς χαρακτήρες που αγαπήσαμε 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Telegraph, o Πρόεδρος της Sony, Andrew House, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Sony να αναβιώσει το Crash Bandicoot και το Spyro.

Συγκεκριμένα

«Είναι κάτι που έχουμε ήδη σκεφτεί και συζητήσει, και αυτό είναι μια αλλαγή για μας. Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ότι ίσως δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το πηγαίνουμε πίσω και να εξετάζουμε χαρακτήρες για τους οποίους οι άνθρωποι εξακολουθούν να μιλούν, που ήταν ένα μεγάλο μέρος της παιδικής ηλικίας τους ή τη νεολαία τους. Εγώ σίγουρα δεν θα κλείσω την πόρτα σε αυτό».

crash-bandicoot-e1357927981224

Το Crash Bandicoot εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων το 1996, ενώ ακολούθησαν άλλα τρία ακόμα παιχνίδια Crash για το  PlayStation 1. Το franchise πωλήθηκε στην Activision στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με το τελευταίο παιχνίδι να εμφανίζεται το 2008 για PS2, PSP, Xbox 360, Wii και Nintendo DS.

Πέρυσι, υπήρχαν εικασίες ότι η Sony αγόρασε το Crash από την Activision, αλλά ένας εκπρόσωπος της Activision διέψευσε τις φήμες.

Tags