Τέλος ο FORG1VEN από τους Different Dimension!

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω του Facebook Δυσάρεστα νέα για τους οπαδούς των Different Dimension αλλά και γενικότερα της Ελληνικής Gaming σκηνής, καθώς ο Forg1ven ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα των DD. Σε δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέφερε τα εξής : “ Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις Different Dimension! Επόμενος προορισμός; Συνεχίζεται…” Στο σύντομο πέρασμα του από τους Different Dimension, ο Forg1ven κατάφερε να βοηθήσει στην εδραίωση της ομάδας στην κορυφή της Ελληνικής σκηνής με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Greek Legends και το έπαθλο των 6.000 ευρώ. Εμείς με την σειρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω του Facebook

FORG1VEN

Δυσάρεστα νέα για τους οπαδούς των Different Dimension αλλά και γενικότερα της Ελληνικής Gaming σκηνής, καθώς ο Forg1ven ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα των DD. Σε δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέφερε τα εξής :

“ Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις Different Dimension! Επόμενος προορισμός; Συνεχίζεται…”

Στο σύντομο πέρασμα του από τους Different Dimension, ο Forg1ven κατάφερε να βοηθήσει στην εδραίωση της ομάδας στην κορυφή της Ελληνικής σκηνής με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Greek Legends και το έπαθλο των 6.000 ευρώ. Εμείς με την σειρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας του.

Περισσότερα νέα για το League of Legends