Σύντομα διαθέσιμα τα Digital Pre-order στο Xbox One

Σύμφωνα με τον Community Manager της Insomniac Games, Brandon Winfrey   Οι κάτοχοι του Xbox Οne θα είναι σε θέση να κάνουν Digital pre-order το επερχόμενο shooter της Insomniac Games,  Sunset Overdrive «σύντομα», όπως ανέφερε ο developer του τίτλου, υποδηλώνοντας ότι η επιλογή αυτή θα μπορούσε να εισαχθεί ως μία νέα λειτουργία της κονσόλας στο κοντινό μέλλον. Κατά τη διάρκεια του τελευταίο επεισόδιο του Sunset TV, ο Community Manager της Insomniac Games, Brandon Winfrey, απάντησε σε ερώτηση ενός fan για το αν θα είναι σε θέση να λαμβάνει το περιεχόμενο Sunset Overdrive Day One Edition όταν αγοράζουν ένα αντίγραφο του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ανέφερε το εξής: “Ναι, αν […]

Σύμφωνα με τον Community Manager της Insomniac Games, Brandon Winfrey

 

Οι κάτοχοι του Xbox Οne θα είναι σε θέση να κάνουν Digital pre-order το επερχόμενο shooter της Insomniac Games,  Sunset Overdrive «σύντομα», όπως ανέφερε ο developer του τίτλου, υποδηλώνοντας ότι η επιλογή αυτή θα μπορούσε να εισαχθεί ως μία νέα λειτουργία της κονσόλας στο κοντινό μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίο επεισόδιο του Sunset TV, ο Community Manager της Insomniac Games, Brandon Winfrey, απάντησε σε ερώτηση ενός fan για το αν θα είναι σε θέση να λαμβάνει το περιεχόμενο Sunset Overdrive Day One Edition όταν αγοράζουν ένα αντίγραφο του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ανέφερε το εξής: “Ναι, αν γίνει το pre-order του παιχνιδιού online, θα πάρετε την Day One Edition. Δεν μπορείτε να το κάνετε pre-order ακόμα, αλλά σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα.”

Ο Winfrey επισήμανε επίσης, ότι όσοι  αγοράσουν το Sunset Overdrive online θα λάβουν ένα “nifty gifty exclusive” αν και δεν δόθηκαν άλλα στοιχεία. Το Sunset Overdrive θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One στις 28 Οκτωβρίου.

Περισσότερα νέα για το Sunset Overdrive