Νέο Gameplay Trailer για το AC: Unity!

Ο Arno ορκίζεται να φέρει δικαιοσύνη στον καταπιεσμένο λαό της Γαλλίας Πριν λίγα λεπτά η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer από το Assassin’s Creed: Unity! Στο βίντεο βλέπουμε τον Arno, πρωταγωνιστή του τίτλου, να πολεμάει στο πλευρό του εξοργισμένου πληθυσμού που ζητά δικαιοσύνη και ισότητα. Το νέο Assassin’s Creed θα εισάγει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και αποτελεί τον πρώτο next-gen τίτλο της δημοφιλούς σειράς. Αυτό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα, είναι η εισαγωγή του co-op mode (4 παίκτες) και φυσικά αξίζει να σημειώσουμε την σημαντική αναβάθμιση στην οπτική ποιότητα του τίτλου. Το Assassin’s Creed: Unity θα κυκλοφορήσει στις […]

Publisher
 
Developer
 

Ο Arno ορκίζεται να φέρει δικαιοσύνη στον καταπιεσμένο λαό της Γαλλίας

ACUnity-630x350

Πριν λίγα λεπτά η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer από το Assassin’s Creed: Unity! Στο βίντεο βλέπουμε τον Arno, πρωταγωνιστή του τίτλου, να πολεμάει στο πλευρό του εξοργισμένου πληθυσμού που ζητά δικαιοσύνη και ισότητα.

Το νέο Assassin’s Creed θα εισάγει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και αποτελεί τον πρώτο next-gen τίτλο της δημοφιλούς σειράς. Αυτό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα, είναι η εισαγωγή του co-op mode (4 παίκτες) και φυσικά αξίζει να σημειώσουμε την σημαντική αναβάθμιση στην οπτική ποιότητα του τίτλου.

Το Assassin’s Creed: Unity θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για Playstation 4, Xbox One και PC

Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Unity