Η Riot Games καταργεί τα Skin Codes

Η Riot αποφάσισε να κάνει μια κίνηση κατά την οποία τρίτοι δεν θα επωφελούνται από την πώληση των Skin Codes Με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Riot Games,Developer του παιχνιδιού League of Legends, όλα τα Skin Codes θα απενεργοποιηθούν ώστε οι ιστοσελίδες τρίτων να αφανιστούν με αποτέλεσμα οι παίκτες του παιχνιδιού να μην εξαπατώνται. To League of Legends είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, και ο μόνος τρόπος για να βγάλουν οι Developers χρήματα είναι πουλώντας Skin για τον κάθε ήρωα αφού δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να πληρώσει για να αγοράσει τους ήρωες του παιχνιδιού. Οι τρίτοι λοιπόν είναι παίκτες οι οποίοι έχουν […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot αποφάσισε να κάνει μια κίνηση κατά την οποία τρίτοι δεν θα επωφελούνται από την πώληση των Skin Codes2592208-1215783116-24160

Με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Riot Games,Developer του παιχνιδιού League of Legends, όλα τα Skin Codes θα απενεργοποιηθούν ώστε οι ιστοσελίδες τρίτων να αφανιστούν με αποτέλεσμα οι παίκτες του παιχνιδιού να μην εξαπατώνται.

To League of Legends είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, και ο μόνος τρόπος για να βγάλουν οι Developers χρήματα είναι πουλώντας Skin για τον κάθε ήρωα αφού δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να πληρώσει για να αγοράσει τους ήρωες του παιχνιδιού.

Οι τρίτοι λοιπόν είναι παίκτες οι οποίοι έχουν αποκτήσει παράνομα αυτά τα Skin Codes και με την πώληση αυτών βγαίνουν οι ίδιοι κερδισμένοι, χρησιμοποιώντας τα περιορισμένης χρονικής διάρκειας δωρεάν Skin Codes.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι,

“ Χρεώνουν υπερβολικά μεγάλες τιμές (βρήκαμε Skin που το χρέωναν 1000$) και αρκετές φορές παρόλο που οι αγοραστές πληρώνουν το αντίτιμο δεν λαμβάνουν τον κωδικό ενεργοποίησης του Skin,” η Riot ανέφερε στο επίσημο Forum της ότι “ Δεν μπορούμε ποτέ να προβλέψουμε το αποτέλεσμα και καμία αγορά δεν είναι ποτέ εγγυημένη ανεξάρτητα από το τι λέει ο πωλητής. Για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα αυτές οι σελίδες συνήθως χρησιμοποιούν Bots.

Εκτός όμως από την σίγουρη κατάργηση των Skin Codes,η Riot συνιστά στις εταιρείες προώθησης πληρωμών ( Paypal, Ukash κλπ ) να σταματήσουν την υποστήριξη αυτών των ιστοσελίδων.

Αν έχετε κάποιο νόμιμο Skin Code τότε θα πρέπει να κάνετε μια αίτηση στο Player Support μέχρι τις 23 Ιουλίου ώστε η Riot να εξαργυρώσει το Code για σας. Μετά την λήξη της προθεσμίας δεν θα μπορείτε να εξαργυρώσετε κανένα Skin Code για οποιοδήποτε λόγο.

Μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες στην καρτέλα Συχνές Ερωτήσεις.

Περισσότερα νέα για το League of Legends