Διέρρευσε η πλοκή του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain!

Ανώνυμη πηγή δημοσίευσε 3.000 λέξεις που συνοψίζουν την πλοκή του MGS V Σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας Gentlemen Gaming, μία ανώνυμη πηγή έφερε στο φως της δημοσιότητας την σύνοψη της πλοκής του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Η πηγή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οπότε τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείτε ως δεδομένο.  Αν βέβαια οι πληροφορίες είναι αληθινές, πρόκειται να δούμε την επιστροφή πολύ σημαντικών χαρακτήρων αλλά και την ανάδειξη του νέου εχθρού του Snake! Όσοι θέλουν να διαβάσουν την σύνοψη της πλοκής θα πρέπει να το κάνουν με δική τους ευθύνη… Major Spoilers Alert! Το Metal Gear […]

Publisher
 

Ανώνυμη πηγή δημοσίευσε 3.000 λέξεις που συνοψίζουν την πλοκή του MGS V

Metal-Gear-Solid-5-600x300

Σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας Gentlemen Gaming, μία ανώνυμη πηγή έφερε στο φως της δημοσιότητας την σύνοψη της πλοκής του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Η πηγή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οπότε τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείτε ως δεδομένο. 

Αν βέβαια οι πληροφορίες είναι αληθινές, πρόκειται να δούμε την επιστροφή πολύ σημαντικών χαρακτήρων αλλά και την ανάδειξη του νέου εχθρού του Snake! Όσοι θέλουν να διαβάσουν την σύνοψη της πλοκής θα πρέπει να το κάνουν με δική τους ευθύνη… Major Spoilers Alert!

Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις Next-gen κονσόλες και σύμφωνα με τον Hideo Kojima, πρόκειται να είναι 200 φορές μεγαλύτερο από το Ground Zeroes που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. Η KONAMI δεν έχει κάνει ακόμη γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας περιπέτειας του Snake.

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes