Ανακοινώθηκε το Tekken 7!

Κατά τη διάρκεια του EVO 2014 [UPDATE] Όπως δήλωσε ο game director, Katsuhiro Harada : “ Η Unreal Engine 4 μας επιτρέπει να φτάσουμε την ποιότητα γραφικών που αναμένεται από ένα τίτλο επόμενης γενιάς και παραπέρα ”, συνέχισε υποστηρίζοντας ότι “ Δεν είναι μόνο δυνατή και εύκολη στην χρήση αλλά μας επιτρέπει να φέρουμε το Tekken σε όποια πλατφόρμα θέλουμε ”. Με την χρησιμοποίηση της Unreal Engine 4 και όχι τη δημιουργία μίας νέας μηχανής γραφικών, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού αφοσιώθηκε στο να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατόν παιχνίδι. [Original] Σύμφωνα με το Trailer που είδε το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του EVO 2014, […]

Platform
 

Κατά τη διάρκεια του EVO 2014

tekken7

[UPDATE] Όπως δήλωσε ο game directorKatsuhiro Harada : “ Η Unreal Engine 4 μας επιτρέπει να φτάσουμε την ποιότητα γραφικών που αναμένεται από ένα τίτλο επόμενης γενιάς και παραπέρα ”, συνέχισε υποστηρίζοντας ότι “ Δεν είναι μόνο δυνατή και εύκολη στην χρήση αλλά μας επιτρέπει να φέρουμε το Tekken σε όποια πλατφόρμα θέλουμε ”.

Με την χρησιμοποίηση της Unreal Engine 4 και όχι τη δημιουργία μίας νέας μηχανής γραφικών, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού αφοσιώθηκε στο να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατόν παιχνίδι.

[Original] Σύμφωνα με το Trailer που είδε το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του EVO 2014, η Namco Bandai, ανακοίνωσε το Tekken 7. Ο νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς θα υποστηρίζεται από την Unreal Engine 4 και βάση του trailer, πρόκειται να δούμε την τελική μάχη ανάμεσα στον Kazuya και τον Heihachi!

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τις πλατφόρμες κυκλοφορίας αλλά και την επίσημη ημερομηνία διάθεσης του παιχνιδιού και περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Gamespace.gr για να μάθετε περισσότερα!

Ακολουθεί το Trailer :

Περισσότερα νέα για το Tekken 7