4 Στοιχεία για να κερδίσετε οποιοδήποτε Team Fight

To TeamFight κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο League of Legends. Εντελώς διαφορετικό από το Laning, το TeamFight μπορεί να επηρεαστεί από αρκετούς παράγοντες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ας ξεκινήσουμε με τα 4 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε υπόψη σας για ένα Team Fight : 1. Όραση Στην προκειμένη περίπτωση το να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον χάρτη είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο Team Fight.Η τοποθέτηση των wards μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την κίνηση των αντιπάλων, τις θέσεις για ενέδρα όπως και ποιος αντίπαλος θα επιτεθεί πρώτος. Αναλύοντας τα δεδομένα γνωρίζουμε αν […]

To TeamFight κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο League of Legends. Εντελώς διαφορετικό από το Laning, το TeamFight μπορεί να επηρεαστεί από αρκετούς παράγοντες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ας ξεκινήσουμε με τα 4 βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε υπόψη σας για ένα Team Fight :

1. Όραση

Στην προκειμένη περίπτωση το να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον χάρτη είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο Team Fight.Η τοποθέτηση των wards μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την κίνηση των αντιπάλων, τις θέσεις για ενέδρα όπως και ποιος αντίπαλος θα επιτεθεί πρώτος. Αναλύοντας τα δεδομένα γνωρίζουμε αν η κατάσταση είναι ευνοϊκή για εμάς να αρχίσουμε το teamfight ή όχι και με τον τρόπο αυτό μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως την τροπή ενός παιχνιδιού.

20140711_061434462

2. Τοπογραφία

Αρχικά είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στην αρχή και στα μέσα του παιχνιδιού, ο Πύργος σας θα είναι ο 6ος παίχτης σε ένα Team Fight. Είναι απαραίτητο να σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον Πύργο σε ένα TeamFight. Ακόμα αναλύοντας  το πως είναι σχεδιασμένο το Summoner Rift μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παραδείγματος χάρη ο δράκος ή ο Baron είναι σε σπηλιά και η τοπογραφία μπορεί να βοηθήσει σε ένα teamfight, όπως και η τοπογραφία της ζούγκλας. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Γι ‘ αυτό είναι αρκετά σημαντικό να δοκιμάσετε όλες τις πιθανές περιπτώσεις και να τις χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο.

3. Επιλέξτε Στόχους

Ως μέλος της ομάδας σας γνωρίζεται ποιος είναι ο ρόλος σας στο παιχνίδι. Αυτό σας καθορίζει και το πόσο εκτεθειμένοι ή όχι θα είστε στους αντιπάλους σας. Με την κατάλληλη επιλογή στόχων μπορείτε να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας και να κερδίσετε το παιχνίδι. Η σωστή επιλογή στόχων καθορίζεται από τις κύριες θέσεις των παιχτών. Είναι σημαντικό αν έχετε κάποιες θέσεις όπως ADC ή ΑP να επιτίθεστε στον ποιο κοντινό χαρακτήρα για να είστε πιο προστατευμένοι. Ο τρόπος σας αλλά και η σωστή επιλογή σας ίσως κρίνει το αποτέλεσμα ολόκληρου τους παιχνιδιού. Οπότε επιλέξτε τους στόχους σας με προσοχή! 

4. Αντικείμενα

Η σωστή επιλογή αντικειμένων τόσο στην αρχή του παιχνιδιού καθώς και στο τέλος τους μπορεί να συμβάλουν πλήρως στο πως θα εξελιχθεί ένα Team Fight. Επιλέγοντας σωστά αντικείμενα που είτε άλλοτε μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικά για όλη την ομάδα, είτε σε ατομικό επίπεδο μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ένα Team Fight. Σίγουρα το League of Legends έχει μια πληθώρα αντικειμένων τα οποία με την κατάλληλη επιλογή μπορούν να οδηγήσουν στην νίκη. Προσπαθήστε να ξοδέψετε τα χρήματα σας αγοράζοντας αντικείμενα που θα οδηγήσουν την ομάδα σας στην νίκη, η σοφή κρίση σας είναι το κλειδί. 

Περισσότερα νέα για το League of Legends