Το 2015 η έκδοση του Project Cars για το Wii U

Το Νοέμβριο του 2014 για Playstation 4, Xbox One και PC Τον τελευταίο καιρό είχε υπάρξει έντονη ανησυχία για την έκδοση του Wii U, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης, Slightly Mad Studios δεν είχε δημοσιεύσει κάποιο gameplay υλικό για την κονσόλα της Nintendo. Σύμφωνα με δήλωση της όμως στο Eurogamer.net, η Namco Bandai, publisher του παιχνιδιού, επιβεβαίωσε πως το Project Cars θα κάνει την εμφάνιση του στο Wii U κάποια στιγμή μέσα στο 2015. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “ Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία για τους οπαδούς των racing στο Wii U και γι’αυτό ζητάμε από τους αφοσιωμένους […]

Το Νοέμβριο του 2014 για Playstation 4, Xbox One και PC

project-cars-630x350

Τον τελευταίο καιρό είχε υπάρξει έντονη ανησυχία για την έκδοση του Wii U, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης, Slightly Mad Studios δεν είχε δημοσιεύσει κάποιο gameplay υλικό για την κονσόλα της Nintendo. Σύμφωνα με δήλωση της όμως στο Eurogamer.net, η Namco Bandai, publisher του παιχνιδιού, επιβεβαίωσε πως το Project Cars θα κάνει την εμφάνιση του στο Wii U κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία για τους οπαδούς των racing στο Wii U και γι’αυτό ζητάμε από τους αφοσιωμένους μας οπαδούς στη κονσόλα της Nintendo να κάνουν λίγο υπομονή. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την πιο αυθεντική, όμορφη και τεχνολογικά προηγμένη racing εμπειρία σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Το Project Cars υποστηρίζει το headset εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift και ανάλυση. H Slightly Mad δουλεύει πάνω στο Project Cars από το 2011 το οποίο πρόκειται να είναι διαθέσιμο για PC, Playstation 4 και Xbox One το Νοέμβριο του 2014. Η έκδοση για το Wii U πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2015.

Περισσότερα νέα για το Project CARS