Κλέφτης Ψυχών Βλάντιμιρ

Ο ήχος του κομμένου ξύλου ξυπνά τον Κλέφτη Ψυχών Βλάντιμιρ από τη νάρκη, καθώς η άμαξα του σταματά.Ανοίγει την πόρτα, γλιστρώντας από το βελούδινο εσωτερικό της άμαξας και λούζεται από το αχνό φως του φεγγαριού. Τα χλωμά χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλάζουν συνεχώς όψη κάτω από τη σμαραγδένια λάμψη του φυλαχτού του. Με αργά βήματα, κινείται γύρω από τον οδηγό του που κείτεται νεκρός στη θέση του, με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος.   «Με το μπαρδόν, μεσιέ. Τώρα θα μας δώσεις το πορτοφόλι σου.» Ο Βλάντιμιρ γυρνά και βλέπει τρία σκοτεινά πρόσωπα, καλυμμένα με κουκούλες, με τα σπαθιά τους […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο ήχος του κομμένου ξύλου ξυπνά τον Κλέφτη Ψυχών Βλάντιμιρ από τη νάρκη, καθώς η άμαξα του σταματά.Ανοίγει την πόρτα, γλιστρώντας από το βελούδινο εσωτερικό της άμαξας και λούζεται από το αχνό φως του φεγγαριού. Τα χλωμά χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλάζουν συνεχώς όψη κάτω από τη σμαραγδένια λάμψη του φυλαχτού του. Με αργά βήματα, κινείται γύρω από τον οδηγό του που κείτεται νεκρός στη θέση του, με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος.

 

ssv

«Με το μπαρδόν, μεσιέ. Τώρα θα μας δώσεις το πορτοφόλι σου.»
Ο Βλάντιμιρ γυρνά και βλέπει τρία σκοτεινά πρόσωπα, καλυμμένα με κουκούλες, με τα σπαθιά τους να λάμπουν στο ψυχρό φεγγαρόφωτο. Αυτός που μίλησε κάνει ένα βήμα εμπρός, κραδαίνοντας το όπλο του. Ο Βλάντιμιρ καγχάζει. Ανασηκώνει το φυλαχτό προς τους επίδοξους κλέφτες και εξαπολύει έναν χείμαρρο ψυχών που κατακόβουν το κορμί του πρώτου άνδρα. Ο δεύτερος ληστής βγάζει μια κραυγή, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, καθώς ο Βλάντιμιρ ρουφάει την ψυχή του. Ο τελευταίος κλέφτης μένει σαστισμένος με γουρλωμένα μάτια, καθώς ο Κλέφτης Ψυχών στρέφεται προς το μέρος του. Μειδιώντας, ο Βλάντιμιρ μετατρέπεται σε μια άμορφη μάζα στο έδαφος. Ο άνδρας πετάει το σπαθί του και τρέχει να ξεφύγει, αλλά είναι πολύ αργά. Πέφτει κάτω. Περικυκλώνεται από τις ψυχές των βασανισμένων δέσμιων του Βλάντιμιρ, που ρουφούν κάθε ρανίδα ζωής του.
Καθώς ξανασχηματίζεται η μορφή του Κλέφτη Ψυχών Βλάντιμιρ ανάμεσα στα κουφάρια των εχθρών του, ένα διαβολικό χαμόγελο απλώνεται στο ωχρό πρόσωπό του. Τέσσερις εκτελέσεις ακόμη.

ssv-ss

Θερίστε με τον Κλέφτη Ψυχών Βλάντιμιρ που είναι διαθέσιμος τώρα στο κατάστημα του League of Legends με 1350 RP (σε έκπτωση, με 975 RP έως τις 14 Ιουλίου).

 

Πηγή : http://eune.leagueoflegends.com/el/news/champions-skins/skin-release/kleftis-psyhon-vlantimir

Περισσότερα νέα για το League of Legends