Διέρρευσε βίντεο για την Beta έκδοση του Destiny στο Xbox One!

Από τον Youtuber, More Console αλλά κατέβηκε αμέσως Πριν από λίγες ώρες διέρρευσε ένα βίντεο που δείχνει την έκδοση του Destiny για το Xbox One. Συγκεκριμένα, το υλικό από το επόμενο παιχνίδι της Bungie, ανέβηκε από τον Youtuber More Console στο blog του Destiny. Όπως φαίνεται από το βίντεο, το υλικό έχει ανέβει μέσω της εφαρμογής Upload Studio του ίδιου του Xbox One. Η πρόσφατη Alpha του Destiny ήταν αποκλειστικότητα του Playstation 4, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και εκνευρισμό από την φανατική μερίδα των οπαδών του Xbox, καθώς η Bungie έδειξε μία ξεκάθαρη προτίμηση προς την κονσόλα της Sony. Το […]

Publisher
 
Developer
 

Από τον Youtuber, More Console αλλά κατέβηκε αμέσως

destiny2

Πριν από λίγες ώρες διέρρευσε ένα βίντεο που δείχνει την έκδοση του Destiny για το Xbox One. Συγκεκριμένα, το υλικό από το επόμενο παιχνίδι της Bungie, ανέβηκε από τον Youtuber More Console στο blog του Destiny.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, το υλικό έχει ανέβει μέσω της εφαρμογής Upload Studio του ίδιου του Xbox One. Η πρόσφατη Alpha του Destiny ήταν αποκλειστικότητα του Playstation 4, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και εκνευρισμό από την φανατική μερίδα των οπαδών του Xbox, καθώς η Bungie έδειξε μία ξεκάθαρη προτίμηση προς την κονσόλα της Sony.

Το υλικό που είδαμε θυμίζει πάρα πολύ την Alpha έκδοση του Destiny στο Playstation 4 και θα πρέπει να καθησυχάσει τους οπαδούς του Xbox One, καθώς πρόκειται να δοκιμάσουν τον καινούργιο τίτλο της Bungie πολύ σύντομα.

Δυστυχώς το βίντεο κατέβηκε άμεσα αλλά κρατήσαμε κάποια GIF από το συγκεκριμένο clip.

destiny1

Περισσότερα νέα για το Destiny