Γνωρίστε τον ιδιότροπο κακό του Far Cry 4, Pagan Min!

Προς τιμή της μητέρας του το κουστούμι! Ο κακός του Far Cry 4, πρόκειται για μία προσωπικότητα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Το πολύχρωμο… κουστούμι του και το στυλ των μαλλιών του μπορεί να μας θυμίζουν κάτι από… Κωστέτσο αλλά το κουστούμι συγκεκριμένα αποτελεί τιμή προς την μητέρα του. Σύμφωνα με τον Executive Producer, Dan Hay “ Το κουστούμι που φοράει ο Pagan Min είναι φόρος τιμής στην μητέρα του. Όταν κοροϊδεύεις το κουστούμι του, είναι σαν να κοροϊδεύεις την μητέρα του και πίστεψε με, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω… ”. Ο σχεδιασμός του Pagan Min, […]

Publisher
 
Developer
 

Προς τιμή της μητέρας του το κουστούμι!

fracry4

Ο κακός του Far Cry 4, πρόκειται για μία προσωπικότητα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Το πολύχρωμο… κουστούμι του και το στυλ των μαλλιών του μπορεί να μας θυμίζουν κάτι από… Κωστέτσο αλλά το κουστούμι συγκεκριμένα αποτελεί τιμή προς την μητέρα του.

Σύμφωνα με τον Executive Producer, Dan Hay “ Το κουστούμι που φοράει ο Pagan Min είναι φόρος τιμής στην μητέρα του. Όταν κοροϊδεύεις το κουστούμι του, είναι σαν να κοροϊδεύεις την μητέρα του και πίστεψε με, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω… ”.

Ο σχεδιασμός του Pagan Min, είχε σκοπό την δημιουργία ενός κακού χαρακτήρα έκπληξη, καθώς δεν είναι αυτό που μοιάζει από την πρώτη ματιά. Ήθελαν να του προσθέσουν μία δόση γοητείας αλλά και εξυπνάδας. Ο Pagan Min έχει κατακτήσει το Kyrat εδώ και 20 χρόνια και είναι ο απόλυτος αφέντης της περιοχής καθώς μπορεί να κάνει ότι θέλει και κανένας δεν μπορεί να του πει κάτι. Μέχρι και τα χρήματα της περιοχής έχουν το πρόσωπο του πάνω τους.

Όσον αφορά τον πρωταγωνιστή, Ajay Ghale, ο Hay ανέφερε τα εξής: “ Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει στο Kyrat για πρώτη φορά από τότε που ήταν μικρό παιδί. Οι αλλαγές στον τόπο γέννησης του είναι κάτι που πρωταγωνιστής και παίκτης θ’ανακαλύψουν μαζί ”. Σύμφωνα με τον ίδιο, τ’όνομα Ghale είναι πολύ γνωστό στην περιοχή και πάντα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ξέρουν τ’όνομα σου ενώ εσύ δεν τους ξέρεις καθόλου.

Το Far Cry 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και PC στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε την συνέντευξη από την Ε3 εδώ :

Περισσότερα νέα για το Far Cry 4