Αλλαγές στους Lucian και Graves

Το Gamespace.gr σας παρουσιάζει τις αλλαγές των παικτών Lucian & Graves και την σύγκριση μεταξύ τους. Πιστεύουμε ότι πολλοί παίκτες  έχουν γνωρίσει τις αλλαγές στον Lucian στο PBE. Το Range του μειώνεται σε 500. Αυτό δεν είναι καθόλου καλή είδηση για τους παίκτες που αγαπούν και παίζουν αυτόν τον παίκτη. Αυτή η είδηση είναι πολύ σημαντική διότι σημαίνει ότι η κατάταξη των ADC πρόκειται να αλλάξει σημαντικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι το range στα ADC δίνει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα να διαλύσουν τον αντίπαλο. Αν το range του Lucian μειωθεί σε 500 θα είναι το adc με το μικρότερο range στο […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Gamespace.gr σας παρουσιάζει τις αλλαγές των παικτών Lucian & Graves και την σύγκριση μεταξύ τους.

20140711_093601232

Πιστεύουμε ότι πολλοί παίκτες  έχουν γνωρίσει τις αλλαγές στον Lucian στο PBE. Το Range του μειώνεται σε 500. Αυτό δεν είναι καθόλου καλή είδηση για τους παίκτες που αγαπούν και παίζουν αυτόν τον παίκτη. Αυτή η είδηση είναι πολύ σημαντική διότι σημαίνει ότι η κατάταξη των ADC πρόκειται να αλλάξει σημαντικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι το range στα ADC δίνει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα να διαλύσουν τον αντίπαλο. Αν το range του Lucian μειωθεί σε 500 θα είναι το adc με το μικρότερο range στο παιχνίδι.

Δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι θα είναι το πιο αδύναμο carry αν εξαιρέσουμε την υποστήριξη του Jungler και του Support.

Αν η αλλαγή σχετικά με το range του Lucian εφαρμοστεί στους επίσημους Servers, τότε ο Lucian θα χάσει την προτίμηση των παικτών και δεν θα το επιλέγουν στο game τους. Για αυτόν τον λόγο μπορεί να αντικατασταθεί κατά πάσα πιθανότητα  από τον Graves. Ο Graves ήταν το μόνο Aggresive ADC πριν από την αλλαγή αυτή, Το range του Graves είναι 525 δηλαδή είναι περίπου ίσο με του Lucian αν και ο Graves έχει πιο δυνατά Abilities από τον Lucian.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ο Graves έχει μοναδική Passive η οποία μπορεί να αυξήσει την αμυντική ικανότητα μεταξύ των ADC. Αυτή η υπεροχή του Graves αυξάνει την ικανότητα επιβίωσης του τόσο στο lane όσο και στα Team Fight.

maxresdefault (1)

7554bfc2a33c26e5x

Περισσότερα νέα για το League of Legends