Το Final Fantasy Explorers έρχεται στο 3DS

Η Nintendo ανακοίνωσε την έκδοση του παιχνιδιού μόνο για Ιαπωνία, αλλά δεν έκανε γνωστό το πότε και αν θα κυκλοφορήσει για τον υπόλοιπο κόσμο. Σήμερα το πρωί η Nintendo Direct αναμεταδόθηκε στα Ιαπωνικά. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης και της προβολής βίντεο που έκανε η Nintendo, πρόβαλε τον επερχόμενο τίτλο Final Fantasy Explorers και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει για 3DS τον χειμώνα, στην Ιαπωνία. Πουθενά όμως δεν αναφέρθηκε κάτι για κυκλοφορία του τίτλου στον υπόλοιπο κόσμο. Το Final Fantasy Explorers, του οποίου η κυκλοφορία ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα, είναι ένα MMORPG στο οποίο μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς γνωστούς […]

Η Nintendo ανακοίνωσε την έκδοση του παιχνιδιού μόνο για Ιαπωνία, αλλά δεν έκανε γνωστό το πότε και αν θα κυκλοφορήσει για τον υπόλοιπο κόσμο.

ff E

Σήμερα το πρωί η Nintendo Direct αναμεταδόθηκε στα Ιαπωνικά. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης και της προβολής βίντεο που έκανε η Nintendo, πρόβαλε τον επερχόμενο τίτλο Final Fantasy Explorers και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει για 3DS τον χειμώνα, στην Ιαπωνία. Πουθενά όμως δεν αναφέρθηκε κάτι για κυκλοφορία του τίτλου στον υπόλοιπο κόσμο.

Το Final Fantasy Explorers, του οποίου η κυκλοφορία ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα, είναι ένα MMORPG στο οποίο μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες όπως τους Black Mage, White Mage, Knight και Monk. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά όπλα και «Summons», όπως του Ifrit και της Shiva.

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga