Στις 17 Ιουλίου ξεκινάει η Closed Beta του ArcheAge

Ενημέρωση από την ελληνική κοινότητα archeage-hellas.eu Την Πέμπτη, 17 Ιουλίου θα ξεκινήσει το πρώτο beta event του ArcheAge με την ονομασία A Brighter Age. Τα events αυτά θα έχουν διάρκεια τρεις με πέντε ημέρες χωρίς να χάνεται η πρόοδος των χαρακτήρων. Το CBE1 θα κρατήσει από την Πέμπτη, 17 Ιουλίου (20:00 ώρα Ελλάδος) έως την Δευτέρα, 21 Ιουλίου (20:00). Το level cap θα είναι όπως στην Alpha, δηλαδή 50 και δεν θα υπάρχει NDA οπότε μπορείτε να μοιραστείτε τα βίντεο/φωτογραφίες και livestreams από το παιχνίδι ελεύθερα. Αν θέλετε και εσείς να πάρετε μέρος στα Beta events κάντε εγγραφή εδώ. Άλλος […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ενημέρωση από την ελληνική κοινότητα archeage-hellas.eu

Beta_Announcement_blog_header

Την Πέμπτη, 17 Ιουλίου θα ξεκινήσει το πρώτο beta event του ArcheAge με την ονομασία A Brighter Age. Τα events αυτά θα έχουν διάρκεια τρεις με πέντε ημέρες χωρίς να χάνεται η πρόοδος των χαρακτήρων. Το CBE1 θα κρατήσει από την Πέμπτη, 17 Ιουλίου (20:00 ώρα Ελλάδος) έως την Δευτέρα, 21 Ιουλίου (20:00). Το level cap θα είναι όπως στην Alpha, δηλαδή 50 και δεν θα υπάρχει NDA οπότε μπορείτε να μοιραστείτε τα βίντεο/φωτογραφίες και livestreams από το παιχνίδι ελεύθερα.

Αν θέλετε και εσείς να πάρετε μέρος στα Beta events κάντε εγγραφή εδώ. Άλλος ένας τρόπος για την σίγουρη ένταξη σας σε όλα τα CBE είναι η αγορά ενός από τα founder packs από το shop της Trion.

Οι προσκλήσεις θα σας αποσταλούν μέσω email πριν το κάθε event και παράλληλα θα ανοίξουν τα Closed Beta forums. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε και στο FAQ της beta.

Περισσότερα νέα για το Archeage