Πιθανή αύξηση στο πλήθος ομάδων των LCS EU και NA

Ο Nick Allen, ο οποίος κατέχει την θέση του League Operations Manager στην Riot έκανε την εξής δήλωση: Σκέφτονται την πιθανότητα να ανεβάσουν τις ομάδες στα Europe και North America LCS από 8 που είναι σήμερα σε 10. Οι κύριοι λόγοι που θέλουν να το κάνουν αυτό είναι οι εξής: Μικρότερα Splits και μεγαλύτερα και ποιο συναρπαστικά playoffs Σταθερό πρόγραμμα χωρίς super weeks Μεγαλύτερη ποικιλία παικτών και ομάδων Βελτίωση των playoffs Ένας από τους στόχους είναι να μικρύνει η κανονική περίοδος και να μεγαλώσουν σε χρονική διάρκεια τα playoffs. Από 2 βδομάδες θέλουν να κάνουν τα playoffs να διαρκούν 3 βδομάδες […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Nick Allen, ο οποίος κατέχει την θέση του League Operations Manager στην Riot έκανε την εξής δήλωση:

lcs

Σκέφτονται την πιθανότητα να ανεβάσουν τις ομάδες στα Europe και North America LCS από 8 που είναι σήμερα σε 10. Οι κύριοι λόγοι που θέλουν να το κάνουν αυτό είναι οι εξής:

  • Μικρότερα Splits και μεγαλύτερα και ποιο συναρπαστικά playoffs
  • Σταθερό πρόγραμμα χωρίς super weeks
  • Μεγαλύτερη ποικιλία παικτών και ομάδων
  • Βελτίωση των playoffs

Ένας από τους στόχους είναι να μικρύνει η κανονική περίοδος και να μεγαλώσουν σε χρονική διάρκεια τα playoffs. Από 2 βδομάδες θέλουν να κάνουν τα playoffs να διαρκούν 3 βδομάδες και οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα playoffs θα έχουν γλυτώσει τον υποβιβασμό.

Ένα μειονέκτημα που σκέφτονται πως μπορεί να έχει το όλο εγχείρημα είναι πως μπορεί οι επιπλέον ομάδες να μην είναι αρκετά ανταγωνιστικές λόγω έλλειψης ταλέντων αλλά τα challenger series μέχρι στιγμής έχουν δείξει το αντίθετο οπότε αυτό τους κάνει αισιόδοξους.

Το καλό σε όλο αυτό για εμάς είναι πως η Riot μαθαίνει και εξελίσσεται προσφέροντας μας συνεχώς καλύτερο θέαμα, είτε αυτό αφορά την εμπειρία μας στο παιχνίδι, είτε ως θεατές στα πρωταθλήματά της.

Μπορείτε να δείτε όλο το άρθρο εδώ.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags

Gamer since: 1983