Μια βόλτα στα γραφεία της Valve

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι τα κεντρικά γραφεία της Valve στην Washington; Δείτε σήμερα πως είναι ο χώρος στον οποίο δημιουργήθηκαν θρυλικά games όπως το Portal και το Half-Life. Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από την ομάδα που κέρδισε τον διαγωνισμό της Valve Saxxy το 2013 για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους με θέμα το Team Fortress 2. Οι φωτογραφίες δείχνουν τους υπολογιστές, την καφετέρια, το γυμναστήριο και το studio. Δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα σχετικά με το Half Life 3 αλλά πάντα μπορούμε να ελπίζουμε.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι τα κεντρικά γραφεία της Valve στην Washington; Δείτε σήμερα πως είναι ο χώρος στον οποίο δημιουργήθηκαν θρυλικά games όπως το Portal και το Half-Life.

2590343-valve

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από την ομάδα που κέρδισε τον διαγωνισμό της Valve Saxxy το 2013 για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους με θέμα το Team Fortress 2.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους υπολογιστές, την καφετέρια, το γυμναστήριο και το studio. Δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα σχετικά με το Half Life 3 αλλά πάντα μπορούμε να ελπίζουμε.

Tags