Τι θα κάνετε ban και τι pick; Πάρτε μια ιδέα 1-7/7/14

Δεν ξέρετε ποιόν ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα. Η επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία. Οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής: Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας) Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα) Ban Rate (Πόσο συχνά γίνεται ban ένας ήρωας) Πάμε να τις δούμε λοιπόν! Popularity Win Rate Ban Rate   Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα: Από τις παραπάνω εικόνες μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα: Ένα αγαπημένο […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δεν ξέρετε ποιόν ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα.

Η επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.

choises

Οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής:

  • Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας)
  • Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα)
  • Ban Rate (Πόσο συχνά γίνεται ban ένας ήρωας)

Πάμε να τις δούμε λοιπόν!

  • Popularity

popularity

  • Win Rate

win rate

  • Ban Rate

champion bans

 

Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα:

Από τις παραπάνω εικόνες μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα:

Ένα αγαπημένο duo bot είναι η Caitlyn παρέα με τον Thresh. Ο Thresh εκτός από διαχρονική αξία από τις αρχές του 2013 που έγινε release, είναι μαζί με την Leona οι κύριες εναλλακτικές των support players μετά το perma ban του Braum.

Ο Amumu στο jungle δείχνει πάλι τα δόντια του μετά από πολύ καιρό, καταλαμβάνοντας την κορυφή στο ποσοστό νικών.

Τέλος, στα bans στα περισσότερα παιχνίδια δεν αφήνουν τον Braum για να τον επιλέξει ο αντίπαλος και πολύ συχνά, αν περάσει, γίνεται 1st pick. O Yasuo με τα εκπληκτικά mechanics είναι φόβος και τρόμος και κανένας δεν θέλει να τον έχει αντίπαλο και ο Kassadin, παρά το nerf που τον έριξε πάρα πολύ στις προτιμήσεις αρχίζει πάλι να ανεβαίνει τα σκαλιά προς τον θρόνο που κατείχε τόσο καιρό.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983