Ελέγχοντας τον χρόνο, ελέγχουμε το παιχνίδι

Στο League of Legends υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που συνήθως γίνονται κάποια πράγματα. Ελέγχοντας τον χρόνο μπορούμε να πάρουμε το advantage που θα μας δώσει και τη νίκη! Στα πρώτα 15 λεπτά οι δύο ομάδες αναπτύσσονται στα lanes τους. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για τους παίκτες στα lanes να βγάλουν gold. Σε αυτή τη περίοδο η κύρια ασχολία είναι το farm. Αν μπορείτε να πάρετε και ένα kill ακόμα καλύτερα αλλά η κύρια ασχολία είναι το last hit στα creeps. Στο τέλος του 15λέπτου πρέπει να έχετε βγάλει και το πρώτο core item. Η διαδρομή των junglers είναι […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στο League of Legends υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που συνήθως γίνονται κάποια πράγματα. Ελέγχοντας τον χρόνο μπορούμε να πάρουμε το advantage που θα μας δώσει και τη νίκη!

Στα πρώτα 15 λεπτά οι δύο ομάδες αναπτύσσονται στα lanes τους. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για τους παίκτες στα lanes να βγάλουν gold. Σε αυτή τη περίοδο η κύρια ασχολία είναι το farm. Αν μπορείτε να πάρετε και ένα kill ακόμα καλύτερα αλλά η κύρια ασχολία είναι το last hit στα creeps. Στο τέλος του 15λέπτου πρέπει να έχετε βγάλει και το πρώτο core item. Η διαδρομή των junglers είναι επίσης προβλέψιμη: στο 2:15 συνήθως θα εμφανιστούν στο top (μην pushάρετε και αφήστε τον αντίπαλο να το κάνει). Στο 7:00 ο jungler θα δώσει το blue buff στον mid laner. Εάν δεν γίνει teamfight στο level 1 χρειάζεται να δώσουμε προσοχή σε αυτές τις δύο χρονικές στιγμές. Σε τι ακριβώς πρέπει να δώσουμε προσοχή; Μα στο vision φυσικά!!!  Ο Solo top πρέπει να βάλει το ward του στο 2:00 και ο jungler να βάλει ward στο αντίπαλο blue στο 6:40.

20140708_105901426

Μετά το 15:00 teamfights όλων των ειδών θα αρχίσουν. Εδώ ξεκινάνε τα snowballs…  Ευνοϊκές καταστάσεις μπορούν να εξελιχθούν σε δυσάρεστες και το αντίστροφο ανάλογα με την έκβαση των teamfights. Η πιο συχνή αφορμή για το πρώτο teamfight είναι ο δράκος. Γύρω στο 12:00 πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τον δράκο είτε για εσάς, είτε για να εμποδίσετε την αντίπαλη ομάδα, είτε γιατί όχι, να πάρετε και δράκο και kills! Έλεγχος των κινήσεων των αντιπάλων θα σας δώσει το πλεονέκτημα που χρειάζεστε.

Μετά το 30:00 πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι. Μια αδέξια κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε death και να καταστρέψει ότι χτίζατε όλο αυτό το διάστημα. Μην farmάρετε μόνοι στο lane, είναι το πιο συχνό λάθος που οδηγεί σε θάνατο.

Μετά από κάθε θάνατο τσέκαρε το πως πέθανες και από που προήρθε το damage. Αυτό θα σου δώσει πληροφορίες που θα σου χρειαστούν στην επιλογή των μελλοντικών σου αντικειμένων.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983