Η Sony κατωχύρωσε δικαιώματα για το νέο Horror game, Until Dawn

Το Until Dawn που είχε ανακοινωθεί το 2012 για Playstation 3 και PS Move, τελικά δεν έχει ακυρωθεί και επανέρχεται στο προσκύνιο. Θυμάστε το Until Dawn, το παιχνίδι τρόμου που είχε ανακοινωθεί το 2012 στη Gamescom αποκλειστικά για Playstation 3 και Playstation Move; Φαίνεται πως η Sony και η Supermassive δεν το έχουν παρατήσει ακόμα. Η Sony πρόσφατα κατωχύρωσε το trademark για το Until Dawn, δείχνοντας ότι τουλάχιστον θα το κρατήσει. Από την ανακοίνωσή του το 2012 η Sony δεν έχει πει πολλά πράγματα για το παιχνίδι πέρα από το ότι θα κυκλοφορούσε πιο αργά από το 2013. Παρ’ όλα αυτά, […]

Το Until Dawn που είχε ανακοινωθεί το 2012 για Playstation 3 και PS Move, τελικά δεν έχει ακυρωθεί και επανέρχεται στο προσκύνιο.

Until-Dawn

Θυμάστε το Until Dawn, το παιχνίδι τρόμου που είχε ανακοινωθεί το 2012 στη Gamescom αποκλειστικά για Playstation 3 και Playstation Move; Φαίνεται πως η Sony και η Supermassive δεν το έχουν παρατήσει ακόμα.

Η Sony πρόσφατα κατωχύρωσε το trademark για το Until Dawn, δείχνοντας ότι τουλάχιστον θα το κρατήσει. Από την ανακοίνωσή του το 2012 η Sony δεν έχει πει πολλά πράγματα για το παιχνίδι πέρα από το ότι θα κυκλοφορούσε πιο αργά από το 2013.

Παρ’ όλα αυτά, ξέρουμε τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Θα προσομοιώσει τα teen-horror films ενώ ο παραγωγός έχει προσλάβει ένα χολιγουντιανό ταλέντο για να γράψει την ιστορία του παιχνιδιού. Χρησιμοποιείς το PS Move controller σαν φακό φωτίζοντας τα μονοπάτια ενώ πολεμάς για την επιβίωσή σου κατά την διάρκεια μια νύχτας γεμάτη με εχθρούς και κίνδυνο.

Η Sony δεν έχει δώσει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για την καθυστέρηση. Αλλά αν λάβουμε υπόψη πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που ακούσαμε για αυτό το παιχνίδι και με δεδομένο ότι η συμβατότητα του PS Move με το Sony VR headset για το Playstation 4, Project Morpheus, φαίνεται πως ετοιμάζεται αναπροσαρμογή του παιχνιδιού για το PS4.

Περισσότερα νέα για το Until Dawn
Tags