Διαθέσιμο για προπαραγγελία το Kinect v2 για Windows

Κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου Η δεύτερη έκδοση του Kinect για Windows είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Store προς $200, ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναφέρεται η 15η Ιουλίου. Την ίδια μέρα η Microsoft έχει προγραμματίσει και μια εκδήλωση για τους developers, στην οποία θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες του Kinect όσον αφορά την αναγνώριση ομιλίας και κινήσεων σε διάφορες εφαρμογές. «Το Kinect v2 για Windows παρέχει στους developers την απαιτούμενη ακρίβεια και απόκριση που χρειάζονται για να δημιουργήσουν διαδραστικές εφαρμογές ομιλίας και κίνησης για Windows» αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος στο Microsoft Store. Το Kinect v2 δεν συνοδεύεται από κάποιο λογισμικό και […]

Platform
 

Κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου

en-INTL-L-Kinect-for-Windows-Commercial-74Z-00001-mnco

Η δεύτερη έκδοση του Kinect για Windows είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Store προς $200, ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναφέρεται η 15η Ιουλίου.

Την ίδια μέρα η Microsoft έχει προγραμματίσει και μια εκδήλωση για τους developers, στην οποία θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες του Kinect όσον αφορά την αναγνώριση ομιλίας και κινήσεων σε διάφορες εφαρμογές.

«Το Kinect v2 για Windows παρέχει στους developers την απαιτούμενη ακρίβεια και απόκριση που χρειάζονται για να δημιουργήσουν διαδραστικές εφαρμογές ομιλίας και κίνησης για Windows» αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος στο Microsoft Store.

Το Kinect v2 δεν συνοδεύεται από κάποιο λογισμικό και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Kinect for Windows SDK 2.0 για την δημιουργία εφαρμογών.

en-INTL-PDP-Kinect-for-Windows-Commercial-74Z-00001-Large

[gamespot.com]