Οι Different Dimension EUNE Go4Lol #201

Οι Different Dimension έλαβαν μέρος σε άλλο ένα EUNE Go4Lol, στο οποίο ήρθα αντιμέτωποι με πολλές αξιόμαχες ομάδες. Μετά την κατάκτηση του χθεσινού Go4Lol Greece στόχος ήτανε η κατάκτηση ενός ακόμα Ευρωπαϊκού Go4Lol. Η αξία των Different Dimension είναι αναγνωρισμένη , απλά έμενε να δούμε πως θα ταίριαζε με την υπόλοιπη ομάδα ο νέος Jungler (Nightmare), μετά την φυγή του Gaara. Οι DD εύκολα ή δύσκολα κατάφεραν για ακόμα μια φορά να φτάσουν στον τελικό, με αντίπαλους αυτήν την φορά τους Τricked.LoL. Αυτό που θα έπρεπε να σημειωθεί είναι πως οι Tricked.LoL υποτίμησαν τους DD και δεν έκαναν Ban τους κύριους […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Different Dimension έλαβαν μέρος σε άλλο ένα EUNE Go4Lol, στο οποίο ήρθα αντιμέτωποι με πολλές αξιόμαχες ομάδες. Μετά την κατάκτηση του χθεσινού Go4Lol Greece στόχος ήτανε η κατάκτηση ενός ακόμα Ευρωπαϊκού Go4Lol.

Η αξία των Different Dimension είναι αναγνωρισμένη , απλά έμενε να δούμε πως θα ταίριαζε με την υπόλοιπη ομάδα ο νέος Jungler (Nightmare), μετά την φυγή του Gaara.

Οι DD εύκολα ή δύσκολα κατάφεραν για ακόμα μια φορά να φτάσουν στον τελικό, με αντίπαλους αυτήν την φορά τους Τricked.LoL.

Αυτό που θα έπρεπε να σημειωθεί είναι πως οι Tricked.LoL υποτίμησαν τους DD και δεν έκαναν Ban τους κύριους χαρακτήρες των παιχτών των Different Dimension.

Την πορεία των Different Dimension καθώς και των υπόλοιπων ομάδων μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τις επιλογές του κάθε παίχτη για τον τελικό:

picks

Η αρχή του παιχνιδιού ήταν ιδανική για τους DD, καθώς ο Lucian του FORG1VEN κατάφερε να πάρει το First Blood στο 4:36.

1st blood

O Warrior Lady δεν έδωσε κανένα περιθώριο στην Lulu του MikeyR και παρά τους δύο πρώτους δράκους που πήραν οι Tricked.LoL, οι DD στο 17 λεπτό είχαν προβάδισμα 2,500 gold και ήδη το Score ήταν 11-6 υπέρ των DD.

17

Μετά από ένα Triple Kill του Dominant και Double Kill του Warrior Lady, οι Different Dimension έσπασαν το Nexus των Tricked.LoL στο 25ο λεπτό του αγώνα. Η νίκη αυτή πρόσθεσε ένα ακόμα τρόπαιο στην συλλογή των Different Dimension.

end

Warrior Lady, WildPanda , 247 FORG1VEN, Dom1nant και Nightmare ήταν όλοι εκεί και ήταν υπέροχοι!

Περισσότερα νέα για το League of Legends