Βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε από το Gold στο Diamond(III)

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η λογική και ο τρόπος που παίζουμε στο League of Legends όταν φτάνουμε τουλάχιστον στο επίπεδο του Gold αλλάζει αρκετά σε μεγάλο βαθμό. Παρακάτω πρόκειται να δούμε κάποιες βασικές πληροφορίες που θα ήταν καλό να τις γνωρίζουμε. Αυτή την στιγμή το League of Legends μπορεί να το αποκαλείτε και League of Tanks, αφού έχοντας 1 Damage αντικείμενο και 4 αμυντικά μπορείτε κάλλιστα να δυσκολέψετε τους αντιπάλους σας αρκετά. Όταν παίζετε support , πρέπει αυτόματα να πηγαίνετε μπροστά από το ADC στο Lane σας , βοηθώντας τον να σκοτώνει πιο εύκολα τους υπηρέτες καθώς και […]

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η λογική και ο τρόπος που παίζουμε στο League of Legends όταν φτάνουμε τουλάχιστον στο επίπεδο του Gold αλλάζει αρκετά σε μεγάλο βαθμό. Παρακάτω πρόκειται να δούμε κάποιες βασικές πληροφορίες που θα ήταν καλό να τις γνωρίζουμε.

20140521_095235717

 1. Αυτή την στιγμή το League of Legends μπορεί να το αποκαλείτε και League of Tanks, αφού έχοντας 1 Damage αντικείμενο και 4 αμυντικά μπορείτε κάλλιστα να δυσκολέψετε τους αντιπάλους σας αρκετά.
 2. Όταν παίζετε support , πρέπει αυτόματα να πηγαίνετε μπροστά από το ADC στο Lane σας , βοηθώντας τον να σκοτώνει πιο εύκολα τους υπηρέτες καθώς και να μην δέχεται επιθέσεις από τους αντιπάλους σας.
 3. Η ψυχολογία σας σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είναι πολύ διαφορετική από πριν . Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουν οι συμπαίκτες σίγουροι για εσάς.
 4. Όταν προσπαθείτε να σκοτώσετε τα δύο Golems , μπορείτε να πάτε στο κοντινότερο θάμνο ώστε να μην δέχεστε τις επιθέσεις του μικρότερου Golem.
 5. Είναι αρκετά σημαντικό να ανεβαίνετε επίπεδο πολύ γρήγορα στην αρχή του παιχνιδιού , καθώς το πρώτο άτομο που θα είναι ένα επίπεδο παραπάνω έχει το πλεονέκτημα να πάρει τουλάχιστον ένα ακόμα αντικείμενο. Για να το επιτύχετε αυτό μην ξεχνάτε πως μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το jungle της ομάδας σας με σωστό τρόπο, ώστε να μην καθυστερήσετε τον Jugnler σας.
 6. Καθώς ανεβαίνετε Tier θα εντοπίσετε πως οι περισσότεροι επαγγελματίες παίχτες προτιμούν να χαλάσουν 2 από τις 3 κινήσεις τους για να σκοτώσουν υπηρέτες παρά να χάσουν την ευκαιρία να κάτσουν δίπλα σε ένα σχεδόν νεκρό υπηρέτη και να φάνε ζημιά από τους αντιπάλους τους.
 7. Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με μία Ulti την οποία δεν μπορείτε να σταματήσετε, όπως του Hecarim, του Malphite ή της Vi, προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε την δικιά σας πρώτα πριν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε είδος ζημιάς. Η κατάλληλη θέση μπορεί να σας κερδίσει το παιχνίδι.
 8. Όταν παίζετε Orianna , έχετε υπόψη σας πως η Ulti της ίσως είναι ότι καλύτερο έχετε δει στο League of Legends καθώς μαζεύει όλους τους αντιπάλους σας σε ένα ακριβές σημείο.
 9. Ο χρόνος για να χρησιμοποιήσετε τα Summoner Spells σε σύγκριση με τις κανονικές κινήσεις του χαρακτήρα είναι εντελώς διαφορετικός, και εξαρτάται πλήρως από την σωστή κρίση σας .
 10. Το League of Legends είναι ένα παιχνίδι που έχει απώτερο σκοπό την καταστροφή Πύργων. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως οι εξωτερικοί Πύργοι κάνουν λιγότερη ζημιά από τους εσωτερικούς, οπότε όταν κάνετε κινήσεις για να τους καταστρέψετε προσέξτε τη ζημιά που σας κάνουν.
 11. Κατά τη διάρκεια του Mid-Game είναι σημαντικό να μπορείτε κατά κάποιο τρόπο να μπερδέψετε τους αντιπάλους σας όταν πιέζεται μια συγκεκριμένη πλευρά. Με λίγα λόγια όταν θα είναι χωρισμένοι στον χάρτη, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανασυγκροτηθείτε σαν ομάδα και να διαλύσετε έναν από τους Πύργους.
 12. Όταν πιέζετε μια συγκεκριμένη πλευρά είναι σημαντικό να έχετε πάντα Wards μαζί σας για κάθε ενδεχόμενο.
 13. Όταν αντιμετωπίζεται χαρακτήρες όπως Shaco ή Wukong χρησιμοποιείστε το Ignite πολύ γρήγορα για να αναγνωρίσετε ποιος είναι ο πραγματικός από τον κλώνο.
 14. Αν πρόκειται να παίξετε στην μεσαία λωρίδα δώστε σημασία στο Composition ολόκληρης της ομάδας. Η επιλογή σας μπορεί να σας κερδίσει το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.