Σημειώσεις ενημέρωσης 4.11

Γεια σας, Επικαλεστές. Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 4.11! Τα πιο σημαντικά νέα για αυτήν την ενημέρωση είναι ότι αποφασίσαμε να εξισορροπήσουμε λίγο την κατάσταση στη ζούγκλα.   Στη σεζόν 2014, οι πιο δημοφιλείς ήρωες ζούγκλας ήταν αυτοί μπορούσαν να ασκούν πίεση και να προκαλούν μεγάλη ζημιά από την αρχή, όπως οι Λι Σιν, Πάνθεον, Κα’Ζιξ, Έβελιν, Ελίζ, κ.λπ. Αυτές οι επιλογές κατάφεραν να παραμερίσουν τους πιο ανθεκτικούς ήρωες ζούγκλες και να τους βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Όταν αναλύσαμε τα στοιχεία που είχαμε στα χέρια μας, καταλήξαμε γρήγορα στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο η έλλειψη ισχύος των ανθεκτικών ηρώων […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Γεια σας, Επικαλεστές.

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 4.11! Τα πιο σημαντικά νέα για αυτήν την ενημέρωση είναι ότι αποφασίσαμε να εξισορροπήσουμε λίγο την κατάσταση στη ζούγκλα.

patch_notes_banner_13

 

Στη σεζόν 2014, οι πιο δημοφιλείς ήρωες ζούγκλας ήταν αυτοί μπορούσαν να ασκούν πίεση και να προκαλούν μεγάλη ζημιά από την αρχή, όπως οι Λι Σιν, Πάνθεον, Κα’Ζιξ, Έβελιν, Ελίζ, κ.λπ. Αυτές οι επιλογές κατάφεραν να παραμερίσουν τους πιο ανθεκτικούς ήρωες ζούγκλες και να τους βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Όταν αναλύσαμε τα στοιχεία που είχαμε στα χέρια μας, καταλήξαμε γρήγορα στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο η έλλειψη ισχύος των ανθεκτικών ηρώων ζούγκλας, αλλά περισσότερο το ότι δεν υπήρχαν τα κατάλληλα αντικείμενα που θα επέτρεπαν στους λιγότερο ειδικευμένους ήρωες να ακολουθήσουν ένα βιώσιμο σχέδιο ενίσχυσης. Με την ενημέρωση 4.11 θα προσθέσουμε ένα νέο αντικείμενο και ένα αντικείμενο που… μοιάζει με καινούριο: τον Αγκαθωτό Θώρακα και το Πνεύμα του Αρχαίου Γκόλεμ. Και τα δύο αντικείμενα προορίζονται για τους πιο ανθεκτικούς και πολυχρηστικούς ήρωες ζούγκλας στο παιχνίδι. Επίσης, κάναμε μερικές σημαντικές αλλαγές σε ορισμένους ήρωες που πιστεύαμε ότι έπρεπε να γίνουν λίγο πιο ελκυστικοί και ανανεώσαμε ως έναν βαθμό τον Μαοκάι, τώρα που επιστρέφει στο προσκήνιο.

Επίσης, καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends, έχουμε αρχίσει να ασχολούμαστε με ορισμένες αλλαγές που σκεφτόμαστε να κάνουμε στο κορυφαίο επίπεδο ανταγωνισμού, όπως αλλαγές στους πύργους και ορισμένες πιθανές μειώσεις της ισχύος των ηρώων που κυριαρχούν αυτήν τη στιγμή στο παιχνίδι. Ένας από τους ήρωες που ίσως θα περιμένατε να συμπεριληφθεί σε αυτήν την κατηγορία, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται (ο Λουσιάν) βρίσκεται ακόμα στο γκαράζ, καθώς δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στην κατάλληλη προσέγγιση για αυτόν τον ήρωα. Σας το λέω αυτό από τώρα, επειδή θέλω να γνωρίζετε κι εσείς ότι ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος ήρωας είναι ένας ολοκληρωμένος σκοπευτής χωρίς ιδιαίτερες αδυναμίες που μπορεί να γίνει πολύ ισχυρός (ιδιαίτερα σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο). Δεν θέλουμε όμως να δεσμευτούμε για το μέλλον του Λουσιάν μέχρι να επιλέξουμε την κατάλληλη αδυναμία (ή πλεονέκτημα) που θα αποφασίσουμε να τονίσουμε.

Αρκετά όμως με τους προλόγους! Δείτε τις σημειώσεις ενημέρωσης που ακολουθούν στο παρακάτω link

 

Πηγή: http://eune.leagueoflegends.com/el/news/game-updates/patch/simeioseis-enimerosis-411

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends