Η beta του νέου ιστορικού αγώνων τώρα ζωντανά

Αγαπητοί παίκτες, Σε ένα παιχνίδι, όπως το League of Legends, που δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στη στρατηγική και στον ανταγωνισμό, οι πληροφορίες μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες.   Θέλουμε να σας παρέχουμε περισσότερα δεδομένα σχετικά με το πώς να παίξετε το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την εξέλιξη του ιστορικού αγώνων σας. Η beta είναι τώρα ενεργή! Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλούσιες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους προηγούμενους αγώνες σας σε ένα προσβάσιμο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, το οποίο θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε ιστορικά αγώνων με τους φίλους σας. Πλέον θα μπορείτε να δείτε περισσότερους από […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αγαπητοί παίκτες,
Σε ένα παιχνίδι, όπως το League of Legends, που δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στη στρατηγική και στον ανταγωνισμό, οι πληροφορίες μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες.

mh_640x360

 

Θέλουμε να σας παρέχουμε περισσότερα δεδομένα σχετικά με το πώς να παίξετε το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την εξέλιξη του ιστορικού αγώνων σας. Η beta είναι τώρα ενεργή!
Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλούσιες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους προηγούμενους αγώνες σας σε ένα προσβάσιμο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, το οποίο θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε ιστορικά αγώνων με τους φίλους σας. Πλέον θα μπορείτε να δείτε περισσότερους από τους αγώνες σας και όχι μόνο τους τελευταίους 10. Επίσης, επεκτείνουμε το εύρος των πληροφοριών στο τέλος του αγώνα, χρησιμοποιώντας γραφήματα και χάρτες κατανομής που περιλαμβάνουν εκτελέσεις δράκου, χρυσό ανά λεπτό, σημεία θανάτου και πολλά άλλα. Και τώρα μπορείτε να μοιράζεστε συνδέσμους στο ιστορικό αγώνων σας σε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.
Σχετικά με την κοινή χρήση, υπάρχει ένα στοιχείο του νέου ιστορικού αγώνων που θέλουμε να επεξεργαστούμε περισσότερο. Πιστεύουμε ότι οι αγώνες κατάταξης είναι η κορυφαία κατηγορία της αγωνιστικής σκηνής του LoL. Οι παίκτες κατεβαίνουν στους αγώνες κατάταξης, για να μετρήσουν τις ικανότητές τους σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου η νίκη αποτελεί τον κύριο στόχο. Για να συνεχίσουν να έχουν την ίδια αξία οι αγώνες κατάταξης, πιστεύουμε ότι τα στατιστικά τους πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους. Έτσι, αντίθετα με τα ιστορικά αγώνων για τις ουρές κανονικών παιχνιδιών, οι αγώνες κατάταξης θα είναι δημόσια διαθέσιμοι.

 

Πηγή: http://eune.leagueoflegends.com/el/news/game-updates/features/anakoinosi-ekdosis-beta-neoy-istorikoy-agonon

Περισσότερα νέα για το League of Legends