Κλείσιμο των Public Chat Rooms αναφέρει η Riot Games

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Riot Games, η εταιρεία θα κλείσει τα Public Chat Rooms διότι παρατηρούνται προβλήματα στην ομαλή λειτουργία τους με αποτέλεσμα να «χαλάει» η εικόνα του παιχνιδιού.   Καταφύγιο αρκετών πωλητών RP αλλά και απατεώνων είχαν γίνει τα Chat Rooms το τελευταίο διάστημα. Το κλείσιμο τους όμως δεν γίνεται μόνο για αυτόν τον λόγο. Το moderation τους είχε απασχολήσει και παλαιότερα την Riot για να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία τους. Το κλείσιμο των δωματίων δεν είναι οριστικό αλλά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα παραμείνουν κλειστά. Είναι λογικό η Riot να παίρνει σοβαρά μέτρα για να προφυλάξει το παιχνίδι […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Riot Games, η εταιρεία θα κλείσει τα Public Chat Rooms διότι παρατηρούνται προβλήματα στην ομαλή λειτουργία τους με αποτέλεσμα να «χαλάει» η εικόνα του παιχνιδιού.

 

league-of-legends-bots-625x351

Καταφύγιο αρκετών πωλητών RP αλλά και απατεώνων είχαν γίνει τα Chat Rooms το τελευταίο διάστημα. Το κλείσιμο τους όμως δεν γίνεται μόνο για αυτόν τον λόγο. Το moderation τους είχε απασχολήσει και παλαιότερα την Riot για να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία τους. Το κλείσιμο των δωματίων δεν είναι οριστικό αλλά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα παραμείνουν κλειστά. Είναι λογικό η Riot να παίρνει σοβαρά μέτρα για να προφυλάξει το παιχνίδι με το μεγαλύτερο gaming community.

Περισσότερα νέα για το League of Legends