Η ημέρα ανεξαρτησίας του GTA Online έφτασε!

Το GTA Online ξεκινάει Από το Paleto Bay μέχρι το λιμάνι του Los Santos και σε όλα τα μέρη της γης ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε την γενέτειρα της ελευθερίας με την ημέρα της ανεξαρτησίας. Σε συνεργασία με το (Ammu-Nation) για το Grand Theft Auto σε απευθείας σύνδεση. Επτά νέες ιδιότητες έχουν επίσης προστεθεί συμπεριλαμβανομένων των θέσεων στο Paleto Bay και Vinewood Hills που παρέχουν άφθονο χώρο,αυλή για να καίτε το γρασίδι με δικά σας πυροτεχνήματα. Χρησιμοποιήστε έως και 12 ποικιλίες με διαφορετικά μήκη ασφαλείας για να δημιουργήσετε ένα θέαμα που θα κάνει ακόμα και τον πιο Republican Space Ranger να […]

Το GTA Online ξεκινάει

Από το Paleto Bay μέχρι το λιμάνι του Los Santos και σε όλα τα μέρη της γης ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε την γενέτειρα της ελευθερίας με την ημέρα της ανεξαρτησίας. Σε συνεργασία με το (Ammu-Nation) για το Grand Theft Auto σε απευθείας σύνδεση.

actual_1404209878

Επτά νέες ιδιότητες έχουν επίσης προστεθεί συμπεριλαμβανομένων των θέσεων στο Paleto Bay και Vinewood Hills που παρέχουν άφθονο χώρο,αυλή για να καίτε το γρασίδι με δικά σας πυροτεχνήματα. Χρησιμοποιήστε έως και 12 ποικιλίες με διαφορετικά μήκη ασφαλείας για να δημιουργήσετε ένα θέαμα που θα κάνει ακόμα και τον πιο Republican Space Ranger να δακρύσει.

actual_1404209896

Το Special εποχιακό υλικό θα είναι διαθέσιμο στα μέσα του Ιουλίου. Η αυτόματη ενημέρωση για το Independence Day περιλαμβάνει αναβαθμίσεις τόσο του παιχνιδιού όσο και την νέα επιλογή On Call για να παίξετε με άλλους. Αυτή η νέα επιλογή επιτρέπει στους παίχτες να δεχθούν μία πρόσκληση για δουλειά και να συνεχίσουν σε ένα Freemode μέχρι να γεμίσει η ανάλογη θέση, μειώνοντας τον χρόνο που δαπανούν όταν έχουν πεθάνει μέχρι να ξεκινήσει η δουλειά. Για να κατεβάσετε αυτήν την νέα ενημέρωση, πολύ απλά ενεργοποιήστε τις κονσόλες σας και ξεκινήστε το GTAV. Αυτόματα θα σας βγει αναδυόμενο παράθυρο το οποίο θα σας ζητάει αν συμφωνείτε να το κατεβάσετε!

actual_1404209905