Το GameSpace.gr στο Greek Legends -Day 2-

Κυριακή 29 Ιουνίου, η δεύτερη μέρα του Greek Legends και η μέρα του μεγάλου τελικού. Φυσικά το Gamespace.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τα καλυτέρα highlights! Χιλιάδες θεατές κατέφθασαν για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο νικητή και γέμισαν το γήπεδο του Tae Kwon Do. Αν χθες ήταν φοβερή η αίσθηση στις εξέδρες, σήμερα πραγματικά ήταν μοναδική, ο κόσμος ζητωκραύγάζε σαν σε αγώνα ποδοσφαίρου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αγώνα του ελληνικού community εναντία στην ομάδα της Riot δυστυχώς αυτή την φορά η ομάδα της Riot κέρδισε χάρης στον πολύ δυνατό τop laner της και τον Jax του. Σειρά λοιπόν είχε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κυριακή 29 Ιουνίου, η δεύτερη μέρα του Greek Legends και η μέρα του μεγάλου τελικού. Φυσικά το Gamespace.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τα καλυτέρα highlights!

Χιλιάδες θεατές κατέφθασαν για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο νικητή και γέμισαν το γήπεδο του Tae Kwon Do. Αν χθες ήταν φοβερή η αίσθηση στις εξέδρες, σήμερα πραγματικά ήταν μοναδική, ο κόσμος ζητωκραύγάζε σαν σε αγώνα ποδοσφαίρου.

_DSC3652

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αγώνα του ελληνικού community εναντία στην ομάδα της Riot δυστυχώς αυτή την φορά η ομάδα της Riot κέρδισε χάρης στον πολύ δυνατό τop laner της και τον Jax του.

Σειρά λοιπόν είχε το κλασσικό minigame όπου πάλι έγινε επιλογή ατόμων από το κοινό . Δύσκολη πρόκληση αντιμετώπισαν αυτή την φορά οι παίκτες καθώς εκτός από τις ερωτήσεις θα έπρεπε ακούγοντας ένα soundtrack, το όποιο παιζόταν live σε πιάνο, σε ποιον champion αυτό ανήκει.

Στη συνέχεια ακολούθησε το Cosplay Parade όπου πολύ Έλληνες cosplayers ντυμένοι σαν τους αγαπημένους τους champions βγήκαν στη σκηνή και μας χάρισαν ένα πολύ όμορφο θέαμα . Καρδιές δε έκλεψε η Annie Prom Queen το γιατί όμως δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Τέλος λοιπόν κατά τις 16:00 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους Different Dimension και στους Void Gaming. Και οι δυο ομάδες είχαν το αναμενόμενο άγχος αλλά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες στον στόχο τους , να είναι οι νικητές του Greek Legends.

_DSC3864

_DSC3865

Στο πρώτο λοιπόν παιχνίδι αυτός που ήταν ίσως ο MVP ήταν ο Dom1nant που για άλλη μια φορά μας έδειξε τα καταπληκτικά mechanics του παίζοντας Zed και κάνοντας ένα εκπληκτικό σκορ κατάφερε να ξεχωρίσει και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι.

_DSC3870

_DSC3873

_DSC3874

Στο δεύτερο παιχνίδι οι Void Gaming ρίσκαραν με τον Emiya να επιλέγει Tryndamere ενάντια στον Jax του WarriorLady και παρόλα αυτά κατάφεραν να πιέσουν πολύ τους αντίπαλους τους. Στο τέλος όμως μια πολύ καλή ulty από την Oriana του Dom1nant σε συνδυασμό με ένα ταυτόχρονο split push του WarriorLady έφεραν την νίκη και το κύπελλο στα χεριά των Different Dimension.

_DSC3881

_DSC3879

_DSC3880

Κάπως έτσι έλαβε τέλος και αυτό το event. Ένα εκπληκτικό σαββατοκύριακο με πολύ δυνατές αναμετρήσεις υπέροχα happening και τους Different Dimension ως αδιαμφισβήτητους πρωταθλητές Ελλάδος. Αναμένουμε στο επόμενο μεγάλο event και ελπίζουμε αυτό να είναι πολύ σύντομα!

_DSC3900

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga