Γνωρίστε τους ήρωες του Hearthstone: Valeera Sanguinar (Rogue)

Η Valeera έμεινε ορφανή σε νεαρή ηλικία και έτσι αναγκάστηκε να αρχίσει να κλέβει για να μπορεί να επιβιώσει. Όταν όμως κάτι πήγε στραβά μια φορά και την έπιασαν, την πούλησαν στον Rehgar Eartgfury,έναν πολεμιστή, ο οποίος αναγνώρισε τις ικανότητές της. Ο Rehgar ένωσε τις δυνάμεις της Valeera μαζί με το Night Elf druid Broll Bearmantle και σε ένα μυστηριώδη ακόμα άντρα ο οποίος δεν είχε καμία ανάμνηση για το ποιος ήταν ή για το πως βρέθηκε ανάμεσα στα Orks. ‘Οταν οι τρεις τους έφτασαν στην Orgrimmar, πολεμούσαν μαζί από αναγκαιότητα γιατί αλλιώς δεν θα επιβίωναν παίρνοντας στην Dire Maul αρένα.Πολύ […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Valeera έμεινε ορφανή σε νεαρή ηλικία και έτσι αναγκάστηκε να αρχίσει να κλέβει για να μπορεί να επιβιώσει.
url
Όταν όμως κάτι πήγε στραβά μια φορά και την έπιασαν, την πούλησαν στον Rehgar Eartgfury,έναν πολεμιστή, ο οποίος αναγνώρισε τις ικανότητές της. Ο Rehgar ένωσε τις δυνάμεις της Valeera μαζί με το Night Elf druid Broll Bearmantle και σε ένα μυστηριώδη ακόμα άντρα ο οποίος δεν είχε καμία ανάμνηση για το ποιος ήταν ή για το πως βρέθηκε ανάμεσα στα Orks.

‘Οταν οι τρεις τους έφτασαν στην Orgrimmar, πολεμούσαν μαζί από αναγκαιότητα γιατί αλλιώς δεν θα επιβίωναν παίρνοντας στην Dire Maul αρένα.Πολύ σύντομα «έδεσαν» μαζί : με την γρηγοράδα της Valeera, τις ικανότητες του Broll να αλλάζει μορφές και τις ανθρώπινες ικανότητες του άγνωστου άντρα, αυτό το τρίο ήταν αήττητο.Ο άγνωστος άντρας που ήταν μαζί τους ονομάστηκε Ghost Wolf ή αλλιώς Lo’Gosh στην γλώσσα των orc.

Μετά από κάποιο καιρό κατάφεραν οι τρεις τους να δραπετεύσουν από την σκλαβιά.Με την βοήθεια της Jaina Proudmoore και τον επικεφαλή της Aegwynn, μπόρεσαν να σπάσουν τα ξόρκια που είχαν μπλοκάρει την μνήμη του Lo’Gosh.O Lo’Gosh θυμήθηκε ότι ήταν ο Varian Wrynn– ο χαμένος βασιλιάς της Stormwind!
Όλοι μαζί πια ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Stormwind για να πάρει ο Varian πίσω τον θρόνο του .Εκεί ανακάλυψαν οτι κάποιος άλλος παρίστανε τον βασιλιά ο οποίος ήταν κάτω από τον έλεγχο της Lady Katrana Prestor– δηλαδή του μαύρου δράκου Onyxia στην ανθρώπινη μορφή της. Ακολούθησε μια μάχη ανάμεσα στους τρεις τους και στην Onyxia όπου κατάφεραν να νικήσουν και να σώσουν τον γιο του Varian, Anduin  από τα μάγια της Onyxia.

Ο Varian για να ευχαριστήσει την Valeera και τον Broll για την βοήθειά τους, τους έδωσε τιμητικές θέσεις στην Stormwind σαν συμβουλάτορες του και σωματοφύλακες του.
Αργότερα όμως η Valeera ξεκαθάρισε τι ήθελε : δεν ήθελε να είναι ούτε με τους Horde αλλά ούτε και με τους Alliance αλλά ήθελε να προσφέρει τις ικανότητές της μόνο στους Varian και στον γιο του Anduin.

Ατάκες της Valeera στο Hearthstone:
Thank you.
Well played.
The pleasure is mine.
Sorry about that.
Mistakes were made.
I will be your death!
Here we go.
I give up.
Watch your back.
Hmmm…
I wonder…
So many options…
I must choose soon!
I’m almost out of cards!
I’m out of cards!
I have too many minions.
I can’t do that.
My hand is too full!
I already attacked.
Give that minion a turn to get ready.
That minion already attacked.
I don’t have enough mana.
I need a weapon.
I can’t play that.
I can’t target Stealthed minions.
That’s not a valid target.
I must attack the minion with Taunt.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft
Tags