Το Gaming House του Ocelote

Το Gamespace.gr σας παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα Gaming House στην Ευρώπη. Σε αυτό το σπίτι μένει η ομάδα του Ocelote, οι Gamers2. Αυτό το Gaming House είναι ένα έργο όπου όλα τα μέλη της ομάδας ζουν και εργάζονται στο ίδιο περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις τόσο για Gaming όσο και για τη διασκέδαση τους. Το σπίτι διαθέτει Γήπεδο Τένις και Μπάσκετ και στο πίσω μέρος του σπιτιού βρίσκεται μια θαυμάσια πισίνα που όλοι οι Gamers θα ζήλευαν. Επίσης, καταλαβαίνουμε ότι ο Ocelote δεν θέλει μόνο να δεθεί η ομάδα επαγγελματικά αλλά και φιλικά να είναι μια παρέα που θα κάθονται και θα […]

Το Gamespace.gr σας παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα Gaming House στην Ευρώπη. Σε αυτό το σπίτι μένει η ομάδα του Ocelote, οι Gamers2.

Untitled-12

Γήπεδο Μπάσκετ

Αυτό το Gaming House είναι ένα έργο όπου όλα τα μέλη της ομάδας ζουν και εργάζονται στο ίδιο περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις τόσο για Gaming όσο και για τη διασκέδαση τους. Το σπίτι διαθέτει Γήπεδο Τένις και Μπάσκετ και στο πίσω μέρος του σπιτιού βρίσκεται μια θαυμάσια πισίνα που όλοι οι Gamers θα ζήλευαν. Επίσης, καταλαβαίνουμε ότι ο Ocelote δεν θέλει μόνο να δεθεί η ομάδα επαγγελματικά αλλά και φιλικά να είναι μια παρέα που θα κάθονται και θα συζητάνε ,θα βγαίνουν μαζί και αξιοποιώντας το ταλέντο τους στα παιχνίδια θα φτάσουν πολύ ψηλά.

Δείτε εδώ το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα για το Gaming House τους: