Τερματίζοντας το Super Mario Bros σε λιγότερο από 5 λεπτά

Μετά από το παγκόσμιο ρεκόρ στο Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, αυτήν την εβδομάδα έρχεται άλλο ένα ρεκόρ στο κλασικό NES παιχνίδι Super Mario Bros. Ο Speedrunner Bubbler δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την ολοκλήρωση του παιχνιδιού χωρίς cheats σε 4:57.69, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 4:58.09. Ο Blubbler περνάει γρήγορα μέσα από τα levels αποφεύγοντας εχθρούς, ενώ στο level 8-2 ο Blubbler φτάνει με δεξιοτεχνία στο στύλο με την σημαία στην ίδια ακριβώς στιγμή με το Bullet Bill επιτρέποντας του να διαπεράσει το διάδρομο μέχρι το κάστρο. Δείτε το βίντεο

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από το παγκόσμιο ρεκόρ στο Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, αυτήν την εβδομάδα έρχεται άλλο ένα ρεκόρ στο κλασικό NES παιχνίδι Super Mario Bros.

super-mario-bros

Ο Speedrunner Bubbler δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την ολοκλήρωση του παιχνιδιού χωρίς cheats σε 4:57.69, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 4:58.09.

Ο Blubbler περνάει γρήγορα μέσα από τα levels αποφεύγοντας εχθρούς, ενώ στο level 8-2 ο Blubbler φτάνει με δεξιοτεχνία στο στύλο με την σημαία στην ίδια ακριβώς στιγμή με το Bullet Bill επιτρέποντας του να διαπεράσει το διάδρομο μέχρι το κάστρο.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα νέα για το Super Mario Bros