Κυκλοφόρησε το Company of Heroes 2: The Western Front Armies!

Η σειρά Company of Heroes επιστρέφει στο Δυτικό Μέτωπο! Σήμερα έγινε η επίσημη κυκλοφορία του stand-alone Multiplayer expansion για το Company of Heroes 2, The Western Front Armies. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Company of Heroes 2, σας προσφέρει τη δυνατότητα να παίξετε όλους τους Multiplayer χάρτες του παιχνιδιού αλλά και όλα τα modes. Άμα θέλετε ν’αποφύγετε το Ανατολικό Μέτωπο, μπορείτε ν’αγοράσετε το expansion από τα Ελληνικά καταστήματα στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 17,99€ ή ένα από τα δύο διαθέσιμα στρατεύματα στην τιμή των 12,99€ μέσω Steam. Το The Western Front Armies, περιλαμβάνει 2 νέα στρατεύματα, τα US Forces και τους Γερμανούς […]

Platform
 
Publisher
 

Η σειρά Company of Heroes επιστρέφει στο Δυτικό Μέτωπο!

COH2_Armies_ForestPersuit-small

Σήμερα έγινε η επίσημη κυκλοφορία του stand-alone Multiplayer expansion για το Company of Heroes 2, The Western Front Armies. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Company of Heroes 2, σας προσφέρει τη δυνατότητα να παίξετε όλους τους Multiplayer χάρτες του παιχνιδιού αλλά και όλα τα modes.

Άμα θέλετε ν’αποφύγετε το Ανατολικό Μέτωπο, μπορείτε ν’αγοράσετε το expansion από τα Ελληνικά καταστήματα στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 17,99€ ή ένα από τα δύο διαθέσιμα στρατεύματα στην τιμή των 12,99€ μέσω Steam. Το The Western Front Armies, περιλαμβάνει 2 νέα στρατεύματα, τα US Forces και τους Γερμανούς Oberkommando West.

Oberkommando West

Βετεράνοι και εξοπλισμένοι με τα καλύτερα βαρέα άρματα του πολέμου, οι Oberkommando West φέρνουν καταστρεπτική ισχύ στο πεδίο της μάχης. Η τεχνολογική τους ανωτερότητα τους προσφέρει μία νέα σειρά από υπερ-βαρέα άρματα με τα οποία είναι έτοιμοι να ανακόψουν τις προσπάθειες των συμμάχων να πιέσουν στην ενδοχώρα της Γερμανίας.

US Forces

Παρόλες τις δυσκολίες, οι αμερικανικές δυνάμεις σε αυτή τη φάση έχουν ήδη καταγράψει αρκετές νίκες επί του άξονα. Ένας πολυάριθμος στρατός που όμως αποτελείται από πολίτες έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο επαγγελματικό στρατό της Ευρώπης με 4 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο της μάχης, και η γενναιότητα και ο ενθουσιασμός των στρατιωτών πρέπει να συνδυαστεί με την αεροπορική και αριθμητική υπεροχή ώστε να οδηγήσει σε περισσότερες νίκες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε άμεσα το νέο μέλος της πολυβραβευμένης σειράς Company of Heroes!

Περισσότερα νέα για το Company of Heroes 2