Βρέθηκε The Last of Us PS4 Bundle!

Από τον συνήθη ύποπτο σε τέτοιες διαρροές, Amazon France Σύμφωνα με το Amazon France, μέσα στον Ιούλιο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο Bundle για το Playstation 4. Τ’όνομα αυτού The Last of Us Remastered Edition και πρόκειται να λανσαριστεί μαζί με τη νέα έκδοση του πολυβραβευμένου τίτλου της Naughty Dog για το Playstation 4.  Το Bundle περιλαμβάνει μία κονσόλα με 500GB σκληρό δίσκο, ένα χειριστήριο και το The Last of Us Remastered. Θα κοστίζει 429 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου. Η Sony δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το Bundle ακούγεται λογικό. […]

Από τον συνήθη ύποπτο σε τέτοιες διαρροές, Amazon France

ps4tlofus

Σύμφωνα με το Amazon France, μέσα στον Ιούλιο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο Bundle για το Playstation 4. Τ’όνομα αυτού The Last of Us Remastered Edition και πρόκειται να λανσαριστεί μαζί με τη νέα έκδοση του πολυβραβευμένου τίτλου της Naughty Dog για το Playstation 4

Το Bundle περιλαμβάνει μία κονσόλα με 500GB σκληρό δίσκο, ένα χειριστήριο και το The Last of Us Remastered. Θα κοστίζει 429 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου. Η Sony δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το Bundle ακούγεται λογικό. Η νέα έκδοση του The Last of Us περιλαμβάνει, 1080p ανάλυση, υψηλότερης ανάλυσης μοντέλα χαρακτήρων αλλά και βελτιωμένες φωτοσκιάσεις. Επίσης περιλαμβάνει το DLC και διάφορα άλλα καλούδια.

Αρχικά η τιμή του, υπολογιζόταν στα 60 ευρώ αλλά η Sony αποφάσισε να μειώσει την τιμή στα 50 ευρώ. Όσοι το έχουν προ-παραγγείλει με την παλιά τιμή, δικαιούνται επιστροφή της διαφοράς στην τιμή.

Το Amazon France, φημίζεται για τις… γκάφες του, καθώς πριν λίγο καιρό είδαμε ένα νέο PS4 + PS Vita Bundle με την ονομασία Ultimate Player Edition.

Περισσότερα νέα για το The Last of Us