Νέες πληροφορίες για το The Witcher 3: Wild Hunt!

Διέρρευσαν στο Internet [Προσοχή καθώς περιέχει Mini-Spoilers] ! Σήμερα το πρωί, υπήρξε διαρροή διάφορων πληροφοριών για το The Witcher 3 στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την άμεση απάντηση της CD Projekt στο Eurogamer.net πάνω στο θέμα: “ Έφτασε στην προσοχή μας, πως κάποια από τα αρχεία ανάπτυξης του The Witcher 3, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Ένας μικρό μέρος των αρχείων, περιέχει πληροφορίες που μπορεί να επηρεάσουν την μελλοντική σας εμπειρία στο παιχνίδι και σας συνιστούμε να τις αποφύγετε. ” σύμφωνα με τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Michal Platkow-Gilewski “ Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η διαρροή αυτών των αρχείων δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο το κύκλο […]

Platforms
 
Genres
,  
Developer
 

Διέρρευσαν στο Internet [Προσοχή καθώς περιέχει Mini-Spoilers] !

witcher3wildhunt

Σήμερα το πρωί, υπήρξε διαρροή διάφορων πληροφοριών για το The Witcher 3 στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την άμεση απάντηση της CD Projekt στο Eurogamer.net πάνω στο θέμα:

Έφτασε στην προσοχή μας, πως κάποια από τα αρχεία ανάπτυξης του The Witcher 3, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Ένας μικρό μέρος των αρχείων, περιέχει πληροφορίες που μπορεί να επηρεάσουν την μελλοντική σας εμπειρία στο παιχνίδι και σας συνιστούμε να τις αποφύγετε. ” σύμφωνα με τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Michal Platkow-Gilewski

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η διαρροή αυτών των αρχείων δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο το κύκλο ανάπτυξης του παιχνιδιού ”

Σύμφωνα με τα έγγραφα που διέρρευσαν, οι παίκτες θα συναντήσουν 64 διαφορετικά τέρατα, θ’ακούσουν 174 διαφορετικά game track και θα εξερευνήσουν 5 περιοχές. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτά δεν είναι σίγουρα νούμερα, καθώς το The Witcher 3: Wild Hunt συνεχίζεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Ο νέος τίτλος της CD Projekt, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου του 2015, για Playstation 4, Xbox One και PC. Σύμφωνα με την CD Projekt, δεν πρόκειται να υπάρξει αποκλειστικό περιεχόμενο για κάποια πλατφόρμα.

Περισσότερα νέα για το Witcher 3 Wild Hunt