Επέλαση των Different Dimension στο 54ο go4lol Greece

Σήμερα έγινε το 54ο Ελληνικό go4lol και οι συνήθεις ύποπτοι Different Dimension ήταν εκεί. Οι μόνιμοι νικητές εύκολα ή δύσκολα κατάφεραν να διατηρήσουν τον τίτλο τους και να πάνε με ανεβασμένο το ηθικό στο Greek Legends που γίνεται την επόμενη εβδομάδα. Στον ημιτελικό βρήκαν την ομάδα των Archetype Gaming οι οποίοι δεν προέβαλαν καμία αντίσταση και λύγισαν κάτω από την ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι έληξε στο 13:37 που αποτελεί νέο ρεκόρ για ημιτελικούς. Θα σταθούμε σε δύο φάσεις του αγώνα. Η πρώτη είναι το first blood, όταν ο Holyman με τον Ryze του έκανε teleport […]

Σήμερα έγινε το 54ο Ελληνικό go4lol και οι συνήθεις ύποπτοι Different Dimension ήταν εκεί.

ps1

Οι μόνιμοι νικητές εύκολα ή δύσκολα κατάφεραν να διατηρήσουν τον τίτλο τους και να πάνε με ανεβασμένο το ηθικό στο Greek Legends που γίνεται την επόμενη εβδομάδα.

Στον ημιτελικό βρήκαν την ομάδα των Archetype Gaming οι οποίοι δεν προέβαλαν καμία αντίσταση και λύγισαν κάτω από την ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι έληξε στο 13:37 που αποτελεί νέο ρεκόρ για ημιτελικούς.

Θα σταθούμε σε δύο φάσεις του αγώνα. Η πρώτη είναι το first blood, όταν ο Holyman με τον Ryze του έκανε teleport στο 4:40 στο top inner turret (που ναι το σπάγανε οι Different Dimension στο 4:40) και ο Wild Panda ήταν εκεί να τον γραπώσει με το hook του Thresh και να δώσει στον Gaara το first blood. Η δεύτερη είναι η φάση στο 10:50 όταν ο Thresh έσωσε με πολύ καλή κίνηση την Lux του Dom1nant και έδωσε ένα ακόμα teamfight στην ομάδα του.

Στον τελικό συνάντησαν την ομάδα των Reflex οι οποίοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση στην ομάδα των Different Dimension.

Από την αρχή μέχρι και το 20ο λεπτό περίπου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στα kills και στα gold. Οι Reflex είχαν υπεροχή στα kills αλλά το καλύτερο farm και οι δράκοι έδιναν την υπεροχή στα gold στους Different Dimension. Παρά την υπεροπλία των Different Dimension που τους την προσέφεραν τα επιπλέον gold, τα teamfights πηγαίνανε στους Reflex και έτσι διατηρούταν η ισορροπία στο παιχνίδι.

Όλα αυτά μέχρι το 20. Από το 20 μέχρι το 27 όμως τα πράγματα είχαν αλλάξει δραματικά και οι Different Dimension είχαν πάρει προβάδισμα 10.000 gold. Στο 27ο εκτός από την υπεροχή σε items, οι Different Dimension πήραν και έναν εύκολο Baron και πια δεν υπήρχε καμιά ελπίδα για τους αντιπάλους τους.

ps2

Ο τελικός κατέληγε για άλλη μια φορά στα χέρια των Different Dimension και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταθλητές στα Ελληνικά δρώμενα του League of Legends.

Παρακολουθήστε την διοργάνωση εδώ

Gamer since: 1983