Εκπληκτική εμφάνιση των Different Dimension στο go4lol

Οι Different Dimension βρέθηκαν σήμερα στο 199ο European go4lol και πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση! Έχει πολύ καιρό Ελληνική ομάδα να βρεθεί στον τελικό των go4lol Europe. Σήμερα οι Different Dimension τα κατάφεραν! Μετά από 5 συνεχόμενες νίκες βρέθηκαν στον τελικό με τους Adversa Privet. Δυστυχώς ίσως λόγω των συνεχών παιχνιδιών, ίσως λόγω του ότι δεν τους βγήκε το παιχνίδι, δεν τα κατάφεραν. Παρόλα αυτά η δεύτερη θέση είναι η καλύτερη που έχουν κατακτήσει στην ιστορία τους και δείχνουν να είναι σε συνεχόμενη ανοδική πορεία! Με το βλέμμα στο LCS, οι Different Dimension κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο παιχνίδι τους και οι τελικοί […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Different Dimension βρέθηκαν σήμερα στο 199ο European go4lol και πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση!

DD-Final-LOGO

Έχει πολύ καιρό Ελληνική ομάδα να βρεθεί στον τελικό των go4lol Europe. Σήμερα οι Different Dimension τα κατάφεραν!

Μετά από 5 συνεχόμενες νίκες βρέθηκαν στον τελικό με τους Adversa Privet.

Δυστυχώς ίσως λόγω των συνεχών παιχνιδιών, ίσως λόγω του ότι δεν τους βγήκε το παιχνίδι, δεν τα κατάφεραν. Παρόλα αυτά η δεύτερη θέση είναι η καλύτερη που έχουν κατακτήσει στην ιστορία τους και δείχνουν να είναι σε συνεχόμενη ανοδική πορεία!

Με το βλέμμα στο LCS, οι Different Dimension κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο παιχνίδι τους και οι τελικοί του Greek Legends θα επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους σε Ελληνικό επίπεδο. Αυτό που μένει είναι να εδραιωθούν στην Ευρωπαϊκή σκηνή.

ddphoto

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983