Πολύ πιθανή η κυκλοφορία PS4 + PS Vita Bundle

Δεν το αποκλείει ο επικεφαλής των Worldwide Studios, Shuhei Yoshida Η Sony δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός Playstation 4 + PS Vita Bundle. Σε συνέντευξη του στο Polygon, ο υπεύθυνος των Worldwide Studios του Playstation Shuhei Yoshida, είπε ” ποτέ μην λες ποτέ ”. “ Στο παρελθόν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο, με Sony Bravia και PS3 Bundle. Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ, ” όπως είπε ο Yoshida. “ Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το πως το χρησιμοποιούν οι χρήστες μας [αναφέρεται στο Remote Play] ”. Νωρίτερα μέσα στο μήνα, το Amazon France είχε καταχωρήσει ένα Bundle των PS4/PS Vita με την ονομασία “ Ultimate Player […]

Platforms
 

Δεν το αποκλείει ο επικεφαλής των Worldwide Studios, Shuhei Yoshida

2571991-ps4vita

Η Sony δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός Playstation 4 + PS Vita Bundle. Σε συνέντευξη του στο Polygon, ο υπεύθυνος των Worldwide Studios του Playstation Shuhei Yoshida, είπε ” ποτέ μην λες ποτέ ”.

Στο παρελθόν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο, με Sony Bravia και PS3 Bundle. Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ, ” όπως είπε ο Yoshida. “ Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το πως το χρησιμοποιούν οι χρήστες μας [αναφέρεται στο Remote Play] ”.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, το Amazon France είχε καταχωρήσει ένα Bundle των PS4/PS Vita με την ονομασία “ Ultimate Player Edition ”.  Η καταχώρηση του πακέτου υπάρχει ακόμη και σήμερα. Σε προηγούμενη τοποθέτηση της Sony και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, είχαν αναφέρει πως δεν σχεδιάζουν την κυκλοφορία ενός τέτοιου πακέτου αλλά παραδέχτηκαν πως πρόκειται για μία “ πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση ”.

Πάντως πρόκειται για ένα τρομερά ενδιαφέρον πακέτο, καθώς το PS Vita εκμεταλλεύεται την λειτουργία Remote Play που επιτρέπει στους χρήστες του Playstation 4 να παίζουν τους αγαπημένους τους τίτλους κατευθείαν στην φορητή συσκευή της Sony.