Δωρεάν το Titanfall αυτό το Σαββατοκύριακο!

Μέρος της προώθησης για τη νέα υπηρεσία του Origin, Game Time Οι χρήστες του Origin θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν την πλήρη έκδοση του Titanfall αυτό το Σαββατοκύριακο! Αυτή η προσφορά αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας της EA, να προωθήσει τη νέα υπηρεσία της “ Game Time ”. Το Game Time μοιάζει πάρα πολύ με την υπηρεσία που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο Steam, που σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να παίξετε την πλήρη έκδοση ενός παιχνιδιού για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες για το Game Time μπορείτε να βρείτε εδώ. Όπως αναφέρει επανειλημμένα στην ανακοίνωση της […]

Platforms
 
Publisher
 

Μέρος της προώθησης για τη νέα υπηρεσία του Origin, Game Time

titanfall-screen-4

Οι χρήστες του Origin θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν την πλήρη έκδοση του Titanfall αυτό το Σαββατοκύριακο! Αυτή η προσφορά αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας της EA, να προωθήσει τη νέα υπηρεσία της “ Game Time ”.

Το Game Time μοιάζει πάρα πολύ με την υπηρεσία που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο Steam, που σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να παίξετε την πλήρη έκδοση ενός παιχνιδιού για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες για το Game Time μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όπως αναφέρει επανειλημμένα στην ανακοίνωση της η EA, το Titanfall είναι μόνο η αρχή για το Game Time, καθώς στο μέλλον πρόκειται να δούμε κι’άλλους τίτλους και φυσικά με διαφορετική διάρκεια!

Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε τον Τιτάνα σας και να διαλύσετε ότι βρείτε μπροστά σας…

 

Περισσότερα νέα για το Titanfall