Αναλύοντας τις καινούργιες κάρτες του Hearthstone: Rebirth (Shaman)

Rebirth, η νέα κάρτα του Shaman Αυτή η κάρτα έχει την ιδιότητα να καταστρέφει ένα τέρας  και να το γυρνάει με γεμάτη ζωή στο board. Θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αμυντικά για να καταστρέψετε την Sylvanas Windrunner παίζοντας με το deathrattle, και επιθετικά θα μπορείτε να παίζετε Leeroy Jenkins στο round 6 και να την καταστρέφεται και ταυτόχρονα στο επόμενο round να την φέρνετε πίσω στο board. Το Rebirth είναι παρόμοια κάρτα με το Shadow Step του Rogue. Θα μπορούσε επίσης να κάνει καταπληκτικά πράγματα με τον Cairne Bloodhoof. Θα μπορούσατε να παίξετε Cairne μαζί με το Rebirth  και να  εμφανίσετε δύο Cairne […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Rebirth, η νέα κάρτα του Shaman

Rebirth (1)
Αυτή η κάρτα έχει την ιδιότητα να καταστρέφει ένα τέρας  και να το γυρνάει με γεμάτη ζωή στο board.

Θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αμυντικά για να καταστρέψετε την Sylvanas Windrunner παίζοντας με το deathrattle, και επιθετικά θα μπορείτε να παίζετε Leeroy Jenkins στο round 6 και να την καταστρέφεται και ταυτόχρονα στο επόμενο round να την φέρνετε πίσω στο board. Το Rebirth είναι παρόμοια κάρτα με το Shadow Step του Rogue. Θα μπορούσε επίσης να κάνει καταπληκτικά πράγματα με τον Cairne Bloodhoof. Θα μπορούσατε να παίξετε Cairne μαζί με το Rebirth  και να  εμφανίσετε δύο Cairne 4/5 με δύο mana . Ακόμα καλύτερα αν μπορείτε να πάρετε ένα τέρας με τον Cairne πριν καταστραφεί.

Και ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε. Το κείμενο της κάρτας δεν προσδιορίζει ” Friendly Character ”. Έτσι θα μπορούσατε να παίξετε την κάρτα Dancing Swords (νέα κάρτα που έχει DeathRattle, ο αντίπαλος τραβάει μια κάρτα) για διπλό card draw  ή να την χρησιμοποιήσετε σ’ένα buff minion για να το γυρίσετε στην αρχική του κατάσταση.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft