Πήρε παράταση η Closed Beta του Battlefield Hardline

Μέχρι τις 26 Ιουνίου για τους χρήστες PS4/PC    Όπως αποκάλυψε η ΕΑ, η Beta του Battlefield Hardline παίρνει παράταση μέχρι τις 26 Ιουνίου. Όσοι δεν έχετε κάνει αίτηση για την Beta, μπορείτε να το κάνετε εδώ και θα αποκτήσετε κάποια Bonus για την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Όσοι φτάσουν στο Rank 10 πριν την λήξη της Beta θα λάβουν ένα σπέσιαλ Battlepack την ημέρα της κυκλοφορίας και εάν ενεργοποιήσουν το Facebook Sharing θα λάβουν και 1,000$ in-game cash. Σύμφωνα με τον Karl-Magnuss Troedsson, General Manager της DICE, η Beta του Battlefield Hardline θα κυκλοφορήσει και για το Xbox One χωρίς να […]

Publisher
 
Developer
 

Μέχρι τις 26 Ιουνίου για τους χρήστες PS4/PC 

 

bf-hardline-pc-beta1

Όπως αποκάλυψε η ΕΑ, η Beta του Battlefield Hardline παίρνει παράταση μέχρι τις 26 Ιουνίου. Όσοι δεν έχετε κάνει αίτηση για την Beta, μπορείτε να το κάνετε εδώ και θα αποκτήσετε κάποια Bonus για την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Όσοι φτάσουν στο Rank 10 πριν την λήξη της Beta θα λάβουν ένα σπέσιαλ Battlepack την ημέρα της κυκλοφορίας και εάν ενεργοποιήσουν το Facebook Sharing θα λάβουν και 1,000$ in-game cash.

Σύμφωνα με τον Karl-Magnuss Troedsson, General Manager της DICE, η Beta του Battlefield Hardline θα κυκλοφορήσει και για το Xbox One χωρίς να προσδιορίσει την ημερομηνία. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως πρόκειται για μία κάπως διαφορετική έκδοση του παιχνιδιού. 

Περισσότερα νέα για το Battlefield Hardline
Tags
,