Γιορτάστε με το Σετ Μαγείας!

Ο Μαοκάι πασάρει στον Άλισταρ που προωθείται στο γήπεδο. Ο Λούσιαν παίρνει την μακρινή πάσα, ντριμπλάρει και βρίσκεται τετ-α-τετ! Σουτ! Ο Τουίστεντ Φέιτ σφυρίζει! Κόκκινη στον Άλισταρ για κουτουλιά! Ο Γκράγκας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, συνεχίζει να πίνει! Κάθε αμφίεση κοστίζει 750 RP ενώ αυτή του ματιού 640 RP. Το εικονίδιο επικαλεστή κοστίζει 250 RP (ή 1500 IP μέχρι τις 13 Ιουλίου). Όλες οι αμφιέσεις θα παραμείνουν στο κατάστημα όλον τον χρόνο. Μπορείτε να γιορτάσετε το ποδόσφαιρο με το Πακέτο Μαγείας (της μπάλας) για 3758 RP (7573 RP εάν χρειάζεστε τους ήρωες) από τώρα μέχρι τις 13 Ιουλίου! Μέσα στο […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Μαοκάι πασάρει στον Άλισταρ που προωθείται στο γήπεδο. Ο Λούσιαν παίρνει την μακρινή πάσα, ντριμπλάρει και βρίσκεται τετ-α-τετ! Σουτ! Ο Τουίστεντ Φέιτ σφυρίζει! Κόκκινη στον Άλισταρ για κουτουλιά! Ο Γκράγκας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, συνεχίζει να πίνει!

tbs1-ss

Κάθε αμφίεση κοστίζει 750 RP ενώ αυτή του ματιού 640 RP. Το εικονίδιο επικαλεστή κοστίζει 250 RP1500 IP μέχρι τις 13 Ιουλίου). Όλες οι αμφιέσεις θα παραμείνουν στο κατάστημα όλον τον χρόνο.

tbs2-ss

Μπορείτε να γιορτάσετε το ποδόσφαιρο με το Πακέτο Μαγείας (της μπάλας) για 3758 RP (7573 RP εάν χρειάζεστε τους ήρωες) από τώρα μέχρι τις 13 Ιουλίου! Μέσα στο σετ, μπορείτε να βρείτε και τις πέντε αμφιέσεις με κανονική τιμή αλλά να λάβετε εικονίδιο και αμφίεση ματιού με συνολικό κόστος 9 RP.

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα νέα για το League of Legends