Απορίες και απαντήσεις σχετικά με Ardent Censer mechanics

Mε την ανακοίνωση του Ardent Censer υπήρξαν απορίες σχετικά με τα mechanics του του αντικειμένου. Με posts από ανθρώπους της και μετά την πρώτη μέρα παιχνιδιού με το συγκεκριμένο item, βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Πάμε να τα δούμε με μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων.   -Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση των summoner spells; Ναι -Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση της Black Shield (Morgana); Ναι -Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση Mikaels – Locket; Ναι -Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση του Shield της Janna σε turret; Ναι το turret παίρνει 25% attack speed!!!!! -Είναι η Karma το μεγαλύτερο cheat me […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Mε την ανακοίνωση του Ardent Censer υπήρξαν απορίες σχετικά με τα mechanics του του αντικειμένου.

Ardent-Censer

Με posts από ανθρώπους της riotκαι μετά την πρώτη μέρα παιχνιδιού με το συγκεκριμένο item, βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Πάμε να τα δούμε με μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων.

 

-Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση των summoner spells;

Ναι

-Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση της Black Shield (Morgana);

Ναι

-Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση Mikaels – Locket;

Ναι

-Ενεργοποιείται το passive με τη χρήση του Shield της Janna σε turret;

Ναι το turret παίρνει 25% attack speed!!!!!

-Είναι η Karma το μεγαλύτερο cheat me to item αυτό με την χρήση Ulti + E;

Ναι – ναι – ναι

 

Αρνητικά:

Διαπιστώσαμε πως χρειάζεται λίγο εξοικείωση για να δούμε με ποια σειρά τώρα θα βγάζουμε τα support items ( gold item + sightstone (ward item) – Ardent Censer – ίσως Mikaels (ανάλογα το matchup) προφανώς μπότες.)

Το mana regeneration του Ardent Censer στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άχρηστο μιας και από τα βασικά αντικείμενα παίρνουμε όσο mana regeneration χρειάζεται. Οπότε έχουμε ένα αντικείμενο με ένα μέρος του να πηγαίνει χαμένο.

Θεωρούμε πως σε συγκεκριμένα team setups το Ardent Censer θα κάνει τη διαφορά ενώ σε άλλα θα είναι στην καλύτερη ένα πολύ μέτριο έως άχρηστο αντικείμενο. Ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα για να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Εάν έχετε επιπλέον απορίες μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983