Άλλο ένα monthly Go4lol (Μαΐου) για τους Different Dimension

Η ομάδα των Different Dimension κατέκτησε άλλο ένα Go4LoL και συγκεκριμένα αυτό του Μαΐου. Ακόμα καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει κοιτάξει τους Different Dimension στα μάτια και κάνουν περίπατο σε κάθε εγχώριο αγώνα.   Στο πρώτο παιχνίδι οι Different Dimension πήραν την νίκη από τους Void gaming λόγο καθυστέρησης της αντίπαλης ομάδας αλλά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο 2ο game να δούμε αν οι Void Gaming θα μπορούσαν να κάνουν το 1-1 και να πάνε τον τελικό σε τρίτο παιχνίδι. Παρόλο που ο Forg1ven έδωσε το first blood, στην πολύ αρχή του παιχνιδιού, ο Warrior Lady  στο top μπόρεσε να […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η ομάδα των Different Dimension κατέκτησε άλλο ένα Go4LoL και συγκεκριμένα αυτό του Μαΐου.

Ακόμα καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει κοιτάξει τους Different Dimension στα μάτια και κάνουν περίπατο σε κάθε εγχώριο αγώνα.

dd1 

Στο πρώτο παιχνίδι οι Different Dimension πήραν την νίκη από τους Void gaming λόγο καθυστέρησης της αντίπαλης ομάδας αλλά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο 2ο game να δούμε αν οι Void Gaming θα μπορούσαν να κάνουν το 1-1 και να πάνε τον τελικό σε τρίτο παιχνίδι.

Παρόλο που ο Forg1ven έδωσε το first blood, στην πολύ αρχή του παιχνιδιού, ο Warrior Lady  στο top μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του με τον αγαπημένο του Jayce ενάντια στην Irelia του Destarz.

Την κατάσταση στο 15:00 μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

dd2

 

 Μέχρι το 15ο λεπτό το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, από την στιγμή εκείνη όμως οι VG ήταν σαν να κατέρρευσαν. Forg1ven με φύλακα άγγελό του τον Wild PandaGaaraDom1nant και Warrior Lady δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του.

Στο 21ο λεπτό είχαμε το πρώτο Ace για τους DD με αφορμή έναν δράκο.

dd3

Οι Void Gaming δεν κατέθεσαν στα όπλα και κάποια καλά plays τους κράτησαν στο παιχνίδι…  Στο 30 η κατάσταση ήταν ως εξής:

dd4

Παρά την προσπάθεια των παικτών των Void Gaming ο αγώνας έληξε στο 34ο  λεπτό και οι Different Dimension πρόσθεσαν άλλο ένα τρόπαιο στην συλλογή τους.

dd5

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983