Συνέντευξη με τον Zok!

Αποκλειστικά στο GameSpace.gr! Πριν λίγες μέρες, είχαμε την χαρά να πάρουμε συνέντευξη από τον ένα και μοναδικό Zok (Sxedio B), έναν από τους πρωτοπόρους και πετυχημένους Έλληνες Youtubers! Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μάθετε πολλά πράγματα για εκείνον και φυσικά να τον γνωρίσετε καλύτερα!  – Πότε ξεκίνησες με το Σχέδιο Β και με το Youtube γενικά; Το Σχέδιο Β το αρχικό site ξεκίνησε αρχές 2009 το οποίο είχε χιουμοριστικά άρθρα, ταινίες, είχε και ένα Blog και αυτό το μετέφερα στο Youtube τον Φεβρουάριο του 2010. – Αγαπημένο Game;  Εντάξει δε ξέρω , είμαι με τους καιρούς μου , δηλαδή το Bioshock […]

Αποκλειστικά στο GameSpace.gr!

407717_10151209287974861_1756224196_n

Πριν λίγες μέρες, είχαμε την χαρά να πάρουμε συνέντευξη από τον ένα και μοναδικό Zok (Sxedio B), έναν από τους πρωτοπόρους και πετυχημένους Έλληνες Youtubers! Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μάθετε πολλά πράγματα για εκείνον και φυσικά να τον γνωρίσετε καλύτερα! 

– Πότε ξεκίνησες με το Σχέδιο Β και με το Youtube γενικά;

Το Σχέδιο Β το αρχικό site ξεκίνησε αρχές 2009 το οποίο είχε χιουμοριστικά άρθρα, ταινίες, είχε και ένα Blog και αυτό το μετέφερα στο Youtube τον Φεβρουάριο του 2010.

– Αγαπημένο Game;

 Εντάξει δε ξέρω , είμαι με τους καιρούς μου , δηλαδή το Bioshock Infinite πέρασα πολύ καλά παίζοντας το, αυτό το καιρό περνάω καλά με το Realms Of The Haunting, είναι ένα παιχνίδι του 1996. Από τα καλύτερα και δυσκολότερα παιχνίδια ήταν σε φάση adventure, είχε υπερβολικά γαμάτη ατμόσφαιρα αλλά, καλώς ή κακώς βγήκε του 96, δηλαδή αν έβγαινε το 2006 ή τώρα απλά θα τα έσπαγε όλα.

– Εντάξει φαντάζομαι θα ήταν μπροστά από την εποχή του…

Ναι και είχε full motion movies δηλαδή ήταν κανονικά γυρισμένο με ηθοποιούς, όπως ήταν με το Fantasmagorian με το Ηarvester, με το Tex Murphy’s και όλα τα υπόλοιπα της σειράς και εντάξει απλά κρίμα που βγήκε τότε και η εταιρία έχει κλείσει και δεν θα ξαναβγεί ποτέ αυτό το παιχνίδι.

– Ε.. εντάξει ας πούμε τώρα το Watch Dogs είναι πολύ καλό, πιστεύω…

 Είναι καινούργιες ιδέες, δηλαδή βασίζονται στο τώρα να το πω έτσι, δηλαδή υπάρχει αρκετός κόσμος για να αγοράσει αυτό το παιχνίδι και αρκετός κόσμος για να το «εγκρίνει», και είναι κρίμα που οι εταιρείες παλιά είχαν βγάλει κάτι διαμάντια και σε σενάριο και σε άλλα πράγματα και δε θα τα παίξει κανένας.

– Έχεις δίκιο σε αυτό. Γενικά θυμάσαι πότε ξεκίνησες με τα Video Games , σε ποια ηλικία;

 Πολύ μικρός έπαιζα σε φιλαράκια σε Amstrad, σε Atari σε 8086 στο πρώτο PC που έπαιξα. Το πρώτο μου PC το πήρα γύρω στο 95-96.

Τώρα για το Σχέδιο Β στο Youtube , έχεις να μας πεις λίγα λόγια , δηλαδή τι μπορούμε να δούμε εκεί μέσα;

Αρχικά ξεκίνησε με αστεία videos ,είχα κάνει μια σειρά από 2 video τέλος πάντων που ήταν σαν το Μπραφ αλλά ήταν περίπου 7 μήνες πριν βγει το Μπραφ, μετά πήγα σε παιχνίδια και τον τελευταίο καιρό θέλω να το γυρίσω λίγο σε σειρές, σε τέτοια πράγματα τέλος πάντων που δεν έχουν γίνει στην Ελλάδα, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο.

– Πρωτοπορία όπως πάντα! Όσον αφορά το κανάλι σου στο Youtube, έχεις 45 χιλιάδες και πάνω subscribers. Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος και πώς βρίσκεις το μέλλον του Youtube;

 Καλύτερο περιεχόμενο . Απλά το θέμα είναι αν μπορούν οι υπάρχοντες συνδρομητές μου να το καταναλώσουν, γιατί ας πούμε πλέον ο καθένας κάνει ένα livestream, ένα videaki στο Youtube και δυστυχώς άμα κάνεις κάτι το οποίο είναι λίγο πιο εξεζητημένο μπορεί ο άλλος να μην καταλάβει τι παίζει όπως και έγινε σε ένα από τα τελευταία μου βίντεο.

Σελίδες: