Η Ανιχνευτής των Αγρίων Κουίν μπαίνει στη μάχη!

Χωρίς συντρόφους να κάνουν φασαρία. Χωρίς πανοπλία να την καθυστερεί. Με μόνο τον Βάλορ στο πλευρό της. Η Ανιχνευτής των Αγριών Κουίν είναι στο στοιχείο της. Χωρίς συντρόφους να κάνουν φασαρία. Χωρίς πανοπλία να την καθυστερεί. Με μόνο τον Βάλορ στο πλευρό της. Η Ανιχνευτής των Αγριών Κουίν είναι στο στοιχείο της. Μέσα από τα βουνά, ακούγεται η ηχώ. Η Κουίν βλέπει την κουκουβάγια να τριγυρίζει, τα αλαβάστρινα φτερά της γυαλίζουν στις ακτίνες του ήλιου. Πετώντας πάνω από την περίπολο που εντόπισε, ο Βάλορ τους ακολουθεί καθώς πλησιάζουν την θέση της Κουίν κοντά στο πέρασμα. Καθώς περνούν από κάτω της, […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Χωρίς συντρόφους να κάνουν φασαρία. Χωρίς πανοπλία να την καθυστερεί. Με μόνο τον Βάλορ στο πλευρό της. Η Ανιχνευτής των Αγριών Κουίν είναι στο στοιχείο της.

wsq-banner

Χωρίς συντρόφους να κάνουν φασαρία. Χωρίς πανοπλία να την καθυστερεί. Με μόνο τον Βάλορ στο πλευρό της. Η Ανιχνευτής των Αγριών Κουίν είναι στο στοιχείο της.

Μέσα από τα βουνά, ακούγεται η ηχώ.

Η Κουίν βλέπει την κουκουβάγια να τριγυρίζει, τα αλαβάστρινα φτερά της γυαλίζουν στις ακτίνες του ήλιου. Πετώντας πάνω από την περίπολο που εντόπισε, ο Βάλορ τους ακολουθεί καθώς πλησιάζουν την θέση της Κουίν κοντά στο πέρασμα. Καθώς περνούν από κάτω της, ο Βάλορ μαρκάρει έναν από τους στρατιώτες με ένα παγωμένο σημάδι.

Αυτόν πρώτα.

Η Κουίν βγαίνει από το χίονι, η βαλίστρα της αμολάει ένα βέλος στο στήθος του αρχηγού τους καθώς ο Βάλορ ορμάει στην ομάδα. Η Κουίν τον ακολουθεί, σκοτώνοντας ακόμα έναν στρατιώτη καθώς ο Βάλορ τυφλώνει τους υπόλοιπους με ριπές χιονιού.

Ένας μόνο έχει μείνει ζωντανός, τρέμοντας στο κόκκινο χιόνι, Ο Βάλορ τον κοιτάει από το χέρι της Κουίν.

«Πήγαινε πες στον αρχηγό σου. Αυτή η περιοχή είναι των Αγρίων πλέον.»

WSQ-ss

Μπείτε στη μάχη του Φρέλιορντ με την Ανιχνευτή των Αγρίων Κουίν, διαθέσιμη τώρα για 975 RP.

Περισσότερα νέα για το League of Legends