Θα αλλάξει το Ardent Censer το meta των supports;

Με το 4.10 patch έρχεται ένα αντικείμενο που ίσως αλλάξει τα supports που χρησιμοποιούνται σήμερα. Unique Passive: Whenever you heal or shield another champion, they gain 25% attack speed for 6 seconds. Όταν γίνεται η passive του αντικειμένου σε έναν χαρακτήρα του δίνει buffs αξίας 800+ gold… Αν αυτό το buff πάει σε Vayne ή KogMaw τότε η αξία του buff απογειώνεται με τα on hit effects τους. Και κάποιοι χαρακτήρες το δίνουν σε όλη την ομάδα! Ας φανταστούμε ένα pick composition που όλοι επωφελούνται ιδιαίτερα από το attack speed buff και ένα support που μπορεί να το δώσει σε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με το 4.10 patch έρχεται ένα αντικείμενο που ίσως αλλάξει τα supports που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Ardent-Censer-In-Game1

Unique Passive: Whenever you heal or shield another champion, they gain 25% attack speed for 6 seconds.

Όταν γίνεται η passive του αντικειμένου σε έναν χαρακτήρα του δίνει buffs αξίας 800+ gold… Αν αυτό το buff πάει σε Vayne ή KogMaw τότε η αξία του buff απογειώνεται με τα on hit effects τους. Και κάποιοι χαρακτήρες το δίνουν σε όλη την ομάδα! Ας φανταστούμε ένα pick composition που όλοι επωφελούνται ιδιαίτερα από το attack speed buff και ένα support που μπορεί να το δώσει σε περισσότερους από έναν…

Best-Supports-for-Ardent-Censer

Παρατηρείτε κάτι σε αυτή τη λίστα;  Εκτός της Nami όλα τα άλλα supports έχουν πέσει πολύ στις προτιμήσεις των παικτών. Το καλό με το Ardent Censer είναι πως μπορεί να επαναφέρει στις προτιμήσεις των παικτών ξεχασμένα support από το S2-S3. Μπορεί να τους λείπει sustain αλλά το passive απο το  item μπορεί να οδηγήσει στα hypercarries όπως Tristana, Vayne και Kog’Maw ξανά σε ένδοξες μέρες!

To AoE Shield/Heal δολοφονικό Party

Προβλέπω το Ardent Censer να γίνεται nerf σύντομα και αυτό γιατί κάποια supports μπορούν κυριολεκτικά να το σπάσουν! Και δεν μιλάμε για Sona και Janna παρόλο που θα τα πήγαιναν περίφημα με αυτό.

Νούμερο ένα abuse θα ήταν ο Alistar και η Karma που με τα σχετικά μικρά Cooldowns τους θα μπορούσαν να  δώσουν το passive 2 φορές σε όλη την ομάδα τους σε ένα teamfight. 

Νούμερο δύο φυσικά η Soraka που μπορεί να μεταφέρει το passive σε όλο το χάρτη.

Προβλέπουμε αλλαγή στο passive που θα λέει : the maximum AttackSpeed (25%) value to the closest ally and then half (12.5%) to everyone else.

Άσχετα με το τι θα γίνει με το Ardent Censer, είναι ένας ευφυής τρόπος να επαναφέρουν στο meta ξεχασμένα (αλλά αγαπημένα) supports όπως και AD carries.

Μένει να το δούμε στην πράξη!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983