Εξωπραγματικό!!! Hayate stream 22K+ viewers

Flamer; Gamer; Καλός ; Κακός; Η αλήθεια είναι μία…   Αυτή που λένε οι αριθμοί… Είναι ο Νο1 Έλληνας streamer by far… Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα λόγω του flaming, έχει δημιουργήσει τον δικό του στρατό. «Hayate Army» spamάρουν οι οπαδοί του… Αρχηγό τον φωνάζουν οι followers του… Ο πρώην πλέον, top laner των Void Gaming σήμερα έκανε stream παρέα με τον Forg1ven των Different Dimension. Τα νούμερα που έπιασε είναι αστρονομικά για την Ελληνική πραγματικότητα. Οι περισσότεροι αγκομαχούν να πιάσουν το 1/100 από το νούμερο αυτό (και δεν τα καταφέρνουν). Αλλά το duo Ηayate + Forg1ven με μεγάλη ευκολία έσπαγαν το ένα ρεκόρ […]

Flamer; Gamer; Καλός ; Κακός; Η αλήθεια είναι μία…

 

hayate

Αυτή που λένε οι αριθμοί…

Είναι ο Νο1 Έλληνας streamer by far…

Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα λόγω του flaming, έχει δημιουργήσει τον δικό του στρατό. «Hayate Army» spamάρουν οι οπαδοί του… Αρχηγό τον φωνάζουν οι followers του…

Ο πρώην πλέον, top laner των Void Gaming σήμερα έκανε stream παρέα με τον Forg1ven των Different Dimension. Τα νούμερα που έπιασε είναι αστρονομικά για την Ελληνική πραγματικότητα. Οι περισσότεροι αγκομαχούν να πιάσουν το 1/100 από το νούμερο αυτό (και δεν τα καταφέρνουν). Αλλά το duo Ηayate + Forg1ven με μεγάλη ευκολία έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Δεν είχε καμιά σημασία αν κέρδιζαν τα gams ή αν τα έχαναν…  Οι viewers ανέβαιναν συνεχώς (όπως και το γνωστό flaming του Μιχάλη «Hayate» ) αναγκάζοντας εμάς να διορθώνουμε συνεχώς τον τίτλο με τις χιλιάδες των viewers.

Να ευχηθούμε να βλέπουμε συχνά Έλληνες streamers στις κορυφαίες θέσεις του twitch! Όπως επίσης και να ανέβουν ακόμα περισσότερο τα νούμερα του Μιχάλη!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν τη διεύθυνση το stream του είναι εδώ.

Cya there!!

UPDATE:   22K and rising!!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983